RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

Ser firmaet ditt etter en annerledes og spennende firmatur?

Premium WordPress Themes

Ta dine medarbeidere eller kunder med på en skreddersyd firmatur til Liverpool, Nice eller Monaco, til Paris, København eller Warsawa – listen av reisemål som ligger innenfor en drøy times flytur fra Norge er endeløs. Det koster ikke stort mer enn tre, fire dager på et norsk høyfjellshotell. Du kan få mye ut av en firmatur fra fredag formiddag til søndag kveld. La oss få gi deg et forslag på en skreddersydd firmatur som både dekker faglig innhold, aktiviteter og hyggelig samvær. Kan vi legge til en dag, får du unektelig litt bedre tid, men det er ingen forutsetning.

Innenfor disse tidsrammene kan du få med deg en fotballkamp i Liverpool, ballongferd over Loiredalens slott, Nice med elegante promenader og et ellevilt underholdningsliv, gode gamle København med uforglemmelige danske frokoster og et besøk i Louisiana eller kanskje Skagen når havet slår ut håret. Er du og dine medarbeidere interessert i å møte vertslandets bedrifter i samme bransje, formidler vi gjerne kontakt. Vårt mål er å gjøre din firmareise til en flott opplevelse i deltakernes mentale skattekiste. Vi gir deg et tilbud du vil synes det er verd å tenke gjennom og det er selvsagt helt uforpliktende.

Klikk her for ideer

Kurs/konferanse – Events – Kick Off

Premium WordPress Themes

Vi hjelper til med alt fra små møter til store konferanser. Kombinér dette med en reise og deltakerne får unike opplevelser med på kjøpet! Alle bedrifters små og store begiventheter og jubileer, kan feires på forskjellige måter. La oss hjelpe deg og finne det beste for DIN bedrift! Trenger dere en «pang-start» på et nytt prosjekt, nytt produkt eller kanskje etter en omorgansiering? La ansatte og/eller kunder være med på frasparket i egnet atomosfære. Kanskje dere bare trenger å oppleve hverandre utenom den hektiske hverdagen? Med eller uten team-building? Det er en kjensgjerning at motivasjon og arbeidslyst øker etter gode opplevelser sammen.

Faglige studieturer

Premium WordPress Themes

Vi har god erfaring med tilrettelegging av faglige studieturer for flere typer bransjer.
Kjøpesentre. Studieturer for kjøpesentre arrangeres til hele verden – det finnes mange interessante kjøpesentre som er verdt et besøk.
Barnehager. Vil dine barnehageansatte ha studieturer til Reggio Emilia? Som er kjent for sin filosofi for barnehager.
Arkitekter. Det finnes mange steder med unik arkitektur – vi kan hjelpe deg å finne noen perler.
Entreprenører/ingeniører. Skulle dere gjerne sett nærmere på infrastruktur og prosjektering i andre land?
Sentrumsutvikling. Kanskje er det byplanlegging og sentrumsutvikling dere ønsker å se nærmere på? Hva har vært suksess i andre byer?
Andre som ønsker studieturer? Ta kontakt – vi har et stort nettverk innen de fleste bransjer!