RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

Volvo Ocean Race Alicante

Bli med og opplev starten på Volvo Ocean Race i Alicante

Fra den 19. til den 26. oktober er Volvo Ocean Race i byen og det syder av liv.  Det er et stort globalt idrettsarrangement med stopp på fem kontinenter. Det er fjerde gang Alicante gjester dette arrangementet. De begynner i Alicante og skal besøke 11 byer på fem kontinenter: Alicante, Lisboa, Cape Town, Hong Kong, Guangzhou, Auckland, Italia, Newport, Cardiff, Göteborg, og Haag.   Denne weekenden syder det av liv i byen.

Byen er fantastisk vakker.  Strandliv, spansk mat, fartsfylte rytmer og shoppingmuligheter for en hver smak.  Her er fortauskafeer og gatemusikanter som gjør at det syder av liv.  Flotte historiske bygninger og borgen Santa Barbara som ble bygget av Kartagerne 400 f.Kr. og rådhuset fra det 1800 århundre er verdt et besøk.

Avreise 20/10.  Retur 23. oktober.

Avreise fra avreise fra Gardermoen fredag 20. oktober kl. 06.00 ankomst Alicante kl. 09.45. Retur mandag 23. oktober kl. 15.45 ankomst Oslo kl. 19.30.

Innkvartering på Santara Resort som ligger 10 minutter fra Alicante flyplass og 15 minutter fra sentrum av Alicante by.  Et lekkert leilighetskompleks «La Santara Resort og Spa» med flott utendørs svømmebasseng, spa- og velværesenter som tilbyr treningsrom, oppvarmet

 

svømmebasseng innendørs, boblebad, tyrkisk bad og sauna.   Resepsjon, restaurant og bar.  Frisørsalong. www.santararesort.com.

Anlegget består av små og store leiligheter og bungalower på ressorten.  Fra 2 personer til 6 personer.  De største leilighetene har stue og kjøkken, 2 store soverom med 2 store bad og her er det plass til 4 – 6 personer uten at det føles trangt.  Leilighetene er utstyrt med kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn, vaskemaskin, TV og gratis Wi-Fi.

Pris fra kr.  5695.- pr. person for 3 netter ved 2 personer i leiligheten.    Tillegg for enkeltrom kr. 495.- for 3 netter.

Prisen inkluderer:

  • Flyreisen fra Oslo til Alicante tur/retur.
  • Flyskatter pr. dags dato.
  • 3 netter på Santara Resort inkl. frokost.
  • Buss fra flyplass til hotell tur/retur.
  • Buss 2 hele dager fra resorten til Alicante tur/retur.
  • Sightseeing til fots i gamle byen inkl. tapas som ender i Volvo Ocean Landsbyen.
  • Vinsmaking og coctailmiddag om kvelden på Volvo Ocean Museum.
  • Entre til Volvo Ocean Landsbyen.

 

Det vil også bli muligheter å bli med båt på søndagen for å oppleve starten på Volvo Ocean Race.  Konferanselokaler finnes på ressorten og er inkludert i prisen hvis det er ønskelig.

Det er også mulig å kun lage et opplegg med fly og hotell samt transfer