RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

Bridge Villa Joyosa

Kjære bridgevenner

Selv om våren og sommeren nærmer seg, så kommer det også i år en høst. Denne gang har jeg valgt å legge bridgeturen til Spanias vakre solkyst. 28. oktober reiser vi til Villajoyosa. Denne hyggelige småbyen ligger bare en liten kjøretur fra flyplassen i Alicante.

Vi spiller bridge daglig fra 1500 til 1900. Annen hver formiddag har vi en liten sesjon der det enten blir bridgeseminar eller singelbridge. Men spiller det man ønsker. En av dagene tar vi spillefri, men ønsker du en ekstra fridag så går det helt fint. Kontingenten for all bridgeaktivitet er 100 euro. Denne tas inn dag 2.

Jeg ønsker alle nye og gamle bridgevenner hjertelig velkommen til høstens bridgetur. Du trenger ikke være bridgemester for å delta, vi setter det sosiale høyest og gjør alt vi kan for at bridge skal være like gøy uansett ferdighetsnivå. Kanskje seminarene på turen kan kanskje være til noe nytte også for deg og makker? 
Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål rundt turen. Det hadde vært svært hyggelig om også du ble med til Villajoyosa.[/title]

28.oktober flyavgang med Norwegian fra Gardermoen 12:15 – 16:00
11.november flyavgang med Norwegian fra Alicante 15:50 – 19:45

Den Spanske byen Villajoyosa på Costa Blanca kysten ligger mellom Alicante og Benidorm. Byen er kjent for sin gamle fiskerbydel der fargesterke hus står tett i tett. Trange gater og smug snirkler seg som en labyrint innover mellom husene. Et knall gult hus lener seg mot et blått hus med en irrgrønn nabo. Tvers over gaten ligger et rødt hus og gjør fargepaletten komplett. En rusletur gjennom Villajoyosas gamle bydel er en drøm for en fotoentusiast. Gamlebyen i Villajoyosa er fredet av Unescos, hvilket ikke må forveksles med å være på verdensarvlisten. Det sies at de sterke fargene på husene opprinnelig var slik for at fiskerne lettere skulle finne tilbake til husene sine.
Fra den gamle bydelen ser man rett ned i elveleiet hvor det nå er anlagt en flott park. Elven er tørr store deler av året. Stranden i Villajoyosa er over 3 km lang og godkjent av EU. Det betyr at den regnes for ren og sikker. Stranden har fin sand.

Vi har valgt Hotel Allon Mediterrania, som ligger rett ved stranden og tilbyr med klimaanlegg og balkong med havutsikt. Hotellet har en døgnåpen resepsjon, privat parkering, et utendørsbasseng og et treningsstudio.
Alle rommene på Allon Mediterrania har parkett, moderne innredning, en 26-tommers flatskjerm-TV med satellittkanaler samt et bad med hårføner.
Allons kafé-bar byr på utsikt over Middelhavet. Hotellet har også en lobbybar med levende musikk og en bufférestaurant med åpent kjøkken.
Du finner Allon Mediterrania en 20-minutters kjøretur fra Benidorm og 25 km fra Alicante sentrum.

Priser:
Kr. 13.750,- pr. person i dobbeltrom inkl. halvpensjon. Enkeltromstillegg kr. 2.900,-

Prisen inkluderer:
Flyreisen tur/retur
Transfer mellom flyplass og hotell
14 netter på Hotel Allon Mediterranian, inkludert halvpensjon (dvs frokost og middag)

OBS – prisene forutsetter at valuta kursen mot Euro ikke overstiger 9,5. Skjer dette, vil valutajusteringen bli etterfakturert.

OMGÅENDE påmelding p.g.a. begrenset antall plasser. Vi tar forbehold om nok antall påmeldte.

Temareiser tar forbehold om følgende hendelser:
• Endringer i flyskatter/avgifter bestemt av flyselskapet eler myndighetene
• Ruteendringer/kansellering foretatt av flyselskapet
• Valutaendringer
• Andre omstendigheter som vi ikke har rådighet over eller ikke kunne ha forutsett