RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

Brighton

Elsker du London? Da vil du falle pladask for Brighton.

Et mekka for shopping, uteliv og fotball.

Brighton er byen med de koselige smugene kalt «London ved havet». Designbutikker og trendy barer dominerer bybildet. Arkitektur og stemning som minner om engelsk småbyliv. Hese måkeskrik ønsker velkommen. Når solen skinner er det fullt i Brightons koselige gater og ved strandpromenaden ligger serveringsstedene tett. Er du interessert i fotball spiller det lokale fotball-laget for første gang i Premier League.

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/03/1-300x200.jpg
http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/03/2-300x200.jpg

Om sommeren kan du dra til stranden, der svømmere og surfere nyter livet på den solrike kysten. De eventyrlystne ønsker kanskje å sykle langs stier eller forsøke seg på skydiving eller bare slappe av i en av de berømte solstolene. Du kan nyte en nostalgisk Fisk n’chips og besøke en av de mest kjente historiske puber for en «Pimms». Alt ligger i gåavstand. Koselige smale gåtgater med lave murhus lener seg mot hverandre og gir ly for vinden. Besøk vintagebutikker, cup-cakes bakerier, merkeklær eller spesielle butikker som selger plagg ingen andre har. Brightons kokker er oppdatert på nye trender. Sjømatrestauranter med førsteklasses råvarer eller dkikkelig god mexicansk mat. Nattelivet er rikt. Brighton er full av gode klubber med music bars hvor bl.a. Amy Winehouse har opptrådt. Står coctails og dansing på ønskelisten har de barer med levende musikk både for unge og eldre.

DAG 1: ANKOMST LONDON GATWICK ELLER LONDON HEATRHOW.

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/03/3-580x200.jpg

Det enkleste er å fly direkte fra Oslo til London Gatwick med Norwegian. Det tar ca. 30 minutter med buss fra Gatwick og ca. 1 time og 20 minutter fra Heathrow. . Flyr vi til Heatrow hvor vi ofte får rimeligere flybilletter enn til Gatwick vil vi foreslå en avstikker til lille Marlow for lunsj på verdens beste gastropub. Her finner vi den eneste puben i verden som har to Michelin stjerner. Vi setter oss i bussen og kjører direkte til Brighton for innsjekking på førsteklasses hotell. Vi anbefaler å bo sentralt og ha en velkomstdrink på Brightons eldste pub. Her kan vi velge – det er et rikt utvalg av både øl, vin og cocktails. Hvorfor ikke prøve «Pimms» – den forfriskende, gin baserte cocktailen. som er kjent fra Brighton. Den består av gin,oppskårede epler, appelsin, agurk, sitron og jordbær. Videre til vår gode restaurant som bl.a. serverer fantastisk sjømat og andre retter for dem som ikke liker fisk.

ALTERANTIV 1: HOTEL PELIROCCO ****

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/03/4-580x200.jpg

Bo midt i Brighton med perfekt beliggenhet. Ca. 2 minutters gange til stranden. Hotellet er et byhus-hotell som tilbyr rom i boutique tema – alle rom er forskjellige. Her er det kostnadsfri Wi-Fi. Playstation. Bar som serverer en variert cocktailmeny. Pelirocco ligger på Regency Square, like i nærheten av shoppingstrøkene, konferansesenteret, klubbene, barene og restaurantene i Brighton. De stilige rommene på Hotel Pelirocco har TV og kaffe- og te-koker. Rommene er inspirert av popkultur, glamour og musikk.

ALTERNATIV 2: HOTEL THE GRAND BRIGHTON ****

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/03/5-580x200.jpg

Dette hotellet ligger også midt i sentrum av Brighton. Kun 1 minutts gange fra stranden. Grand Brighton har en overdådig renessansestil og ligger praktfullt til ved sjøen, ca. 10 minutters gange til Brighton Pier. Rommene har møbler av høy kvalitet, sengetøy av egyptisk bomull og badekåper. Alle rommene har
gratis WI-FI og flatskjerm TV med satellittkanaler og noen Sky-kanaler. Du kan slappe av i det luksuriøse spaet på Grand, som er drevet av hotellets egne erfarne og profesjonelle terapeuter. Her tilbys behandlinger i rolige og fredelige omgivelser. Hvis du ønsker å holde deg i form kan du trene på det moderne treningsstudioet med klimaanlegg. Den elegante cocktail baren og uteserveringen gir deg flott sjø utsikt. God sjømat spiser du i restauranten GB1. Dette ikoniske hoteller ligger midt i hjertet av Brighton og ca. 5 minutters gange til handlegatene.

ALTERNATIV 3: THE CHARM BRIGHTON BOUTIQUE HOTEL

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/03/6-580x200.jpg

Dette overnattingstedet ligger også 2 minutters gange fra stranden. Boutiquehoteller er et luksuriøst hotell og tilbyr lyse rom med gratis WI-Fi. Hotellet har en flott og sentral beliggenhet, bare få minutters gange fra stranden. Alle rommene i denne elegante, renoverte historiske bygningen har flatskjerm TV og eget bad med alle fasiliteter. Noen av rommene har også sittehjørne og sjø utsikt. Hotellet ligger i fasjonable Kemptown i Brighton, bare 5 minutters spasertur til den kjente piren. Du finner designbutikker og et rikt utvalg av barer, restauranter og gallerier i umiddelbar nærhet av hotellet.

UTFLUKTER SOM ER MULIG: BY SIGHTSEEING TIL FOTS ELLER PÅ SYKKEL.

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/03/7-580x200.jpg

Utforsk den lille kystbyen til fots eller på sykkel. Sammen med vår lokale guide skal vi se det beste som Brighton har å by på. Fra fantastiske regency palasser og viktorianske bryggerier, til inspirerende grafitti og ikoniske filmsteder. Vi stopper for litt pub besøke og prøvesmaker diverse øltyper eller hva med en kakao på «Choccywoccydoodah» – her tar de sjokoladen seriøst og du kan smake på byens beste kakao. Vi besøker de kunstneriske bakgatene i North Lane, det sjarmerende fiske kvarteret, georgiansk arkitektur i Brunswick Square. Vi stopper og besøker British Airways i360. Med taubane opp til 138 meter får vi en fantastisk panormautsikt over byen. Er du interessert i havets fascinerende opplevelser vil et besøk i akvariet gi deg et innblikk i livet under bølgende.

PÅ SYKKEL LANGS BRIGHTONS STORSLÅTTE KYST.

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/03/8-580x200.jpg

Cruise på sykkel, på en californisk strand cruiser sykkel og vi beundrer de lyse hvite klippene. Vi stopper underveis og besøker små idylliske steder, bl.a. den pittoreske landsbyen Rottingdean, en gang hjembyen til Rudyard Kipling, med sine idylliske kirker og vakker landsbygrønt natur. Vi stopper for en pub lunsj før vi vender tilbake på sykkelen til Brighton og vårt hotell. Hva med en pub crawl etter middag – hvor vår energiske reiseleder tar deg med til barer og klubber i sentrum. Du vil få oppleve det beste av utelivet. Det serveres en shot, øl eller vin på hvert sted og inngangspenger til diverse klubber er inkludert. En fin måte å bli kjent med det hektiske uteliv i Brighton.

HELIKOPTERTUR OVER BRIGTHON BY OG DISTRIKTET, ELLER OPPLEV SOLNEDGANGEN PÅ BÅT.

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/03/9-580x200.jpg

Har dere litt penger på budsjettet kan i anbefale en tur med helikopter. Her får vi se de kjente landemerker, vindmøller, historiske byer som Newhaven og Lewes. Varighet ca. 30 minutter. Eller opplev solnedgangen på båt. Hopp ombord i en luksus yacht og nyt 2 timer med snacks og champagne mens vi seiler av gårde og nyter livet. Vil du ha litt mer action og moro kan vi anbefale en 30 minutters tur med ribb for de som gjerne vil føle adrenalinet komme i kroppen. Vi kan lage unike opplevelser og skreddersy for din gruppe etter ønsker og budsjett.

FOTBALLKAMP MED BIRGHTONS «THE SEAGULLS».

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/03/10-580x200.jpg

På Falmer Statium spilles det hver 2 uke hjemmekamp og Brighton – Manchester United spilles i Brighton den 5. mai. Vi kan hjelpe til med å skaffe fotballbilletter til diverse kamper under sesongen.

SHOPPINGTURER

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/03/11-580x200.jpg

For de som kanskje ikke har lyst å være med på fotballkamp kan vi arrangere shoppingturer med guide og profesjonell veileding hvis ønskelig. Er du gald i vintage klær finnes det både nytt og brukt. Eksentriske stiler og «pretty Eccentric» er en kjoleelskers feminine univers. Vil du ha noe flørtende under kjolen, er undertøyforretningen «She Said» stedet å gå. Du finner også bohemske sjokolademakere som er hoffleverandør og står blant annet bak dessertbanketten i Harry Potter filmen «Goblet of Fire» og sjokoladekreasjoenen i Tim Burtons «willy Wonka». Velger du å reise hjem fra London har vi muligheten til å besøke det nye og spennende Harry Potter museum. Vi skreddersy din reise.

Kontakt oss for et tilbud