RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

Chicago

Reis på en fantastisk tur med koret ditt til Chicago

Gospel musikkens sentrum

I Chicago vil dere få møte noen av verdens fremste Gospelartiser, kor og musikere. Det blir besøk i forskjellige Gospelkirker hvor der får mulighet til å lære av de aller beste, kombinert med fantastiske og unike Amerikanske opplevelser og aktiviteter, herlig shopping og deilig og varierte matopplevelser m.m. Vårt mål med turen er at dere kormedlemmer skal bli mer sammensveiset, få inspirasjon til nye sanger og ny kunnskap og musikalsk erfaring. Vi har workshop, seminarer med noen av de fremste og hva med korøvelse med ett av Usas aller fremste Gospelkor? Plateinnspilling eller syng live i studio. Reis og gjør koret ditt bedre, kanskje oppmuntrer det flere til å begynne i koret. Detter blir garantert en tur som gir minner og venner for livet.

Programmet som følger er bare et forslag som kan endres etter korets ønsker. Vi skreddersyr et opplegg som passer perfekt for hver enkelt kor.

Dag 1. Lørdag.

Avreise

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/dag-1-r-580x200.jpg

Avreise med fly via London med Norwegian. Eller med andre selskaper hvor vi får gode priser og hva som er enklest fra ditt avreisested. Det er en flytid på ca. 10 timer og 30 minutter med Icelandair og 12 timer og 15 minutter med Norwegian. Ved ankomst Chicago blir dere møtt av vår agent som heter Hanne og har bodd mange år i Amerika og kjenner musikkmiljøet. Hun skal være reiseleder og deres kontaktperson under hele oppholdet.

Innkvartering på Hyatt Place, Oakbrook/Lombard – som er et flott hotell med store rom, god frokost og innendørs svømmegasseng. Om sommeren åpnes det opp til et fint uteområde med solsenger. Hotellet er i gåavstand til ett kjøpesenter og i shuttleavstand til flere andre. Masse restauranter i området og det er et trygt og fint område i en av Chicagos forsteder. Det er et hotell vi har brukt ofte og hvor gruppene trives og er mye rimelige enn i downtown Chcago. Selvfølgelig kan vi også om dere ønsker det finne hotell her.

Vi sjekker inn på hotellet. Velkomstsamling på hotellet der vi spisern den berømte Chicago Deep Dish Pizzaen!

Dag 2: Søndag.

Gospelsøndag

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/dag-r-copy2-580x200.jpg

Frokost på hotellet og vi overværer en gudstjeneste i en ung og moderne Gospelkirke. Avslutter med soul food lunsj (African- American style lunsj) – et deilig måltid med f.eks. stekt kylling, potetstappe, ost og grønne bønner og mye mer. Tilbake til hotellet for avslapning. Om kvelden besøker vi en ny Gospel kirke i mer tradisjonell stil med tamburiner og alt som hører til.

Dag 3: Mandag

Sightseeing

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/dag-3-r-580x200.jpg

Frokost på hotellet og i dag skal vi gjøre oss kjent i Chicago by og se de mest kjente severdigheter. Et av stoppene er i Willis Tower – tidligere kjent som Sears Tower- hvor de mest modige kan gå ut på den berømte «Skydeck ledge» som er en «boks i glass» på siden av bygningen, og se den fantastiske utsikten over Chicago by. Lunsj og videre gjennom downtown Chicago og ned til det populære Navy
Pier. Dette er vår base de neste timene. Vi får også tid på egen hånd til kanskje en båttur, dra til Millennium og Grand Park. Shopping på Magnificent Mile eller besøke Shedd’s Akvarium. Vi møtes på Bubba Gump på Navy Pier og spiser middag før bussen går tilbake til hotellet.

Middag på en tradisjonell marokkansk restaurant

Dag 4: Tirsdag

STUDIO OG GOSPEL-WORKSHOP

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/dag-r-copy-580x200.jpg

Frokost på hotellet. En spennende dag. Vi møter opp i et av Chicagos/USA’s aller fremst studioer for innspilling av vår egen låt. Her møter vi profesjonelle aktører som veileder oss. Gospel workshop. Vi har noen utrolige timer og avslutter med å spille inn vår egen låt. Dagen går og vi spiser middag i den koselige gamlebyen. – Open Mic Club eller blues klubb, etc.

Dag 5: Onsdag

SHOPPING OG SPORT

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/dag-5-r-580x200.jpg

Frokost på hotellet og shopping på Chicago Premium Outlets. Her får du kjøpt utrolig mye flott til rimelige priser. Her har vi noen timer på egen hånd – du får tid til lunsj før vi reiser tilbake til hotellet. Om kvelden vil vi anbefale å dra på hockey kamp, baseballkamp eller basketballkamp?
Å dra på et sportsarrangement i USA er en helt unik og kjempegøy opplevelse, og noe man absolutt bør oppleve om man har mulighet. Selv om en ikke er spesiellt interessert eller forstår reglene er stemningen alltid på topp. Man får se utsøkt Amerikansk underholdning både før, etter og underveis i kampen. Chicago har noen av USA’s aller fremste lage innenfor tre av de mest populære idrettene,
Chicago Cuber eller Whitesocks (baseball). Vi kan dra på en kamp med ett av disse algene litt avhengig av sesong og hjemmekamp.

Dag 6: Torsdag

formiddagen til egen disposisjon

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/dag-6-r-580x200.jpg

Frokost på hotellet
Forslag til aktiviteter:
Six Flags, Shedd’s Aquarium, speedboats, cruise på Lake Michigan, Museum of Science and Industy, Magnificen Mile, Segway tour, eller hva med å utforske bye nog besøke restauranter og nyte god ma. Eller hva med en kosert, et show eller musikal. Chicago har ofte musikaler, konserter og
show i verdensklasse. Vi kan gi alternativer når vi vet tidspunktet dere vil dra. Eller hva med Amerikansk kino? Eller bare dra på stranden og bade i Lake Michigan hvis det er sommer.

Vi møtes til kveldsseminar med noen av USA’s fremste Gospelartister på Columbia University. Felles middag om kvelden på Cheesecake Factory i nærheten av hotellet.

Dag 7. Fredag.

GOSPELKONSERT

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/dag-7-r-1-580x200.jpg

Frokost på hotellet. Tid på egen hånd. Gospelkonsert på kvelden

Dag 8. Lørdag

KORØVELSER OG RADIO-BESØK

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/dag-8-r-580x200.jpg

Frokost på hotellet
Korøvelse med Soul Children of Chicago. Radio-intervju/synge en sang live i studio
Korøvelse med ett av USA’s aller fremste Gospelkor
Felles avslutningsmiddag

Dag 9 & 10. Søndag & Mandag

GUDSTJENESTE OG AVREISE

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/dag-9-r-580x200.jpg

Frokost på hotellet. Gudstjeneste i Willow Creek (eventuelt synge i Norsk kirke i/utenfor
Chicago) eller synge på Gospel-Gudstjeneste
Felles lunsj
Om kvelden sier vi farvel til Hanne og reiser vi til flyplassen for avgang med fly til Norge.

Dag 10. Mandag ankomst Oslo og videre med fly til andre deler av landet.
Ankomst Norge.

Ønsker dere en kortere tur eller flere musikalske workshop og besøk er ikke dette noe problem. Vår norske reiseleder har utrolig mange kontakter.

Vi skreddersyr turer for alle kor – hele verden er på menyen!