RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

Forslag

 

Gastronomisk reise til San Sebastian og Bilbao
Matnerder fra hele verden strømmer til denne sjarmerende byen. Spennende program for mat og vinelskere. Gourmetrestauranter med Michelin stjerner. «Pintxos» – denne lille lekre retten som smaker himmelsk – serveres på barene i de smale,trange gatene. Besøk vår grill-mester på landet og vintur med vår vinekspert i Riojaområdet. Faglige turer i «masterchefs fotspor». Har du tid, har vi en påmeldingstur med vår matmann og musiker Jørn Hoel i oktober måned.

Besøk vakre Madrid
Spanjolenes hovedstad med sin flotte arkitektur og storslagen kunst. Tapas, riojavin, flamenco, shopping og fotball. Nattelivet er heftig og spennende, og her finnes noe for en hver smak. Gourmetmiddag hos vår norske venn eller gallamiddager på slott utenfor byen. Utflukter til spennende små landsbyer kort vei fra Madrid. Smak på spegris og drikk god vin! Besøk fotballmuseet – er vi heldig kan vi kanskje få med oss en fotballkamp og kanskje v.i.p. lunsj med fantastisk utsikt over banen. Bli med oss – Norwegian har direkte avganger fra Oslo til Madrid.

Bo flott i Alicante eller Benidorm
Unike byer som dessverre glemmes som reisemål for ansatte eller kunder. F.eks. Alicante med sin gamle bydel, ha en gallamiddag på slottet med utrolig utsikt over byen, dra på båttur med katamaran eller gammelt seilskip. Eller bo på et unikt hotell i Benidorm, med kun 4 etasjer og panoramautsikt over sjøen. Du ligger i sengen og kan kjenne sjølukten og høre bølgeskvulpet. Jeepsafari til spennende områder. After Beach med egne artiser. Vinsmaking på annerledes vis. Sykkelturer og andre aktiviteter er mulig.

VIP Ibiza – føl deg som en kjendis og opplev de beste stedene på Ibiza!
Her bor du eksklusivt og hotellet arrangerer populære konserter hver uke. 2 store utendørs bassenger, spa med boblebad og treningsstudio. En eksklusiv, privat strandklubb med strandbar som kan benyttes til egne events. Nyåpnet restaurant som ligger i hagen med utrolig utsikt. Under middagen kan du se forskjellige show med mange artister som f.eks. fra det berømte Cirque du Soleil etterfulgt av besøk på nattklubb med egne vip bord. Hva med å nyte formiddagen på en seilbåt med barbeque lunsj på Ibizas lillesøster-øy? En eksklusiv øy med krystall klart vann og hvite strender. Morsomme aktiviteter kan arrangeres på stranden. Kule utflukter i artige biler til bl.a. Hippi-markedet.

Vakre Valencia!
Stedet kan by på både et avslappende strandliv og et pulserende byliv. Et vakkert gammelt og historisk sentrum, men også kjent for sine hypermoderne byggverk. Vitenskapsparken Arts and Sciences er verdt et besøk. Her arrangeres kjente events og det er mulig å få billetter både til Formel 1 løp og Moto GP.

Malaga – den største kystbyen i Andalucia
Her kan du gjøre som spanjolene og gå fra bar til bar. Smake på diverse tapas og prøvesmake vin. Vi kan dra til vakre, nærliggende områder i jeeper eller veteranbiler. Vi kan legge inn golf og ha middager på en fantastisk Bodega på landet. Underholdning av gitarist. Middag i Puerto Banus på en yacht eller sitt på en restaurant ved kaikanten og nyt utelivet. Beundre de fantastiske båtene, de hvitkledde menneskene og se de fantastiske bilene som kjører forbi.

Barcelona – typisk spansk
Spennende, forunderlig og annerledes. Sangria, gazpacho, kastanjetter og flamenco. Byen yter og du nyter. Spennende restauranter, nærhet til sjøen med båttur til Sitges. Utflukt til vindistriktet med annerledes vinsmaking. Middager på Bodegas eller på noen av de fantastiske gourmetrestaurantene i byen. Eller hva med cocktailparty eller gallamiddag i et av Gaudis hus?

Besøk våre trøffelhelter i Piemonte
Besøk hos de to norske vinbøndene Trond og Roald. De eier og driver en fantastisk vingård, hvor vi skal bo. Her dyrker de Barbera druer og tilbyr de deiligste viner og ypperlige italienske retter i elegante omgivelser. Dette blir en helg spekket med opplevelser og spennende utflukter som kjøres av gutta på gården. Sjarmerende småbyer besøkes. Eller hva med en utflukt til Italias gamle hovedstad, Torino by.

Firenze og gastronomiske Toscana
Opplev Firenze og Toscana sammen med vår dyktige svenske reiseleder. Segway i Firenze. Ostesmaking på markedet i Firenze og iskremtesting. Utflukt til Toscana med kokeworkshop hos Elonora, vinsmaking hos vår vinmaker. Utrolige middager og besøk hos vår venn, slakteren Dario, som på en artig og spennende måte gir oss sin filosofi om mat og kjøtt.

Roma – er for mange verdens vakreste by
En fantastisk by med utrolig atmosfære. Pusten av historie møter deg overalt. I ruinene av Forum Romanum føres du langt tilbake i tiden. Vakre monumenter og kirker. Et besøk i Peterskirken er et must. Sammen med vår matspesilist skal vi på en 4 timers fottur for besøk på de beste matplasser og prøvesmake lokale produkter. Hos Gino og Antonio blir det vinsmaking og vi avslutter med en god lunsj .
Middager med opera eller vi kjører til vinområdet og besøker de sjarmerende landsbyene og prøvesmaker vin i vinkjellerne etterfulgt av middag, eller hva med en workshop i pizza og iskrem?

Sicilia – en reise i mafiaens fotspor
Bo i vakre Taormina som klamrer seg fast i åssiden med utsikt over Middelhavet. Smale smug, sjarmerende restauranter og fristende isbarer. Vi blir kapret på hotellet av mafiaen og skal på tur i Gudfarens fotspor. Trivelige landsbyer og kjente steder besøkes som er kjent fra filmen”Gudfaren”. Kaffestopp på Bar Vitelli hvor mafiaen pleide å samles. Middag om kvelden i vakre Gudfarens Villa med underholdning.
Utflukt til Etna i gammel buss og veterantog. Eller hva med å kjøre gamle Fiater eller 4 hjulinger. Seilbåt langs øyene med barbeque lunsj eller landsbyfest med slowfood og picknick under appelsintrær. Mulighetene er mange.

Velkommen til Milano – mote, design, kunst, shopping og historie
Milano er den nest største byen i Italia og i 2015 huser byen Expo Milano. En utstilling om matens fremtid, den globale kampen for matsikkerhet og bedre ernæring. Er du interessert i mat er dette besøket et must. Vi kan også legge opp til et faglig besøk. Det er mye i byen som handler om å nyte – et uttall av restauranter, kafeer og barer kan besøkes på artig vis. . Nyt en skummende cappucciono, besøk det sjarmerende kunstnerkvarteret Brera.

Athen – storbyen som er verdens mest moderne antikke by
En fantastisk hovestad med Akropolis, museer og antikk gresk kunst og kultur. Vi lager spennende events med oppdagelsesturer i byens trange gater og små torg. Vi lever som ekte Athenere. Prøvesmaker lokale produkter, lærer å danse zorba. Middager på fantastiske yachts eller restauranter. Underholdning med DJ, jazzorkester eller innslag av gresk folkemusikk.

New York – byen som aldri sover!
Bli med til pulserende NY hvor alt er mulig. Helikoptertur – shoppingtur i fotsporet til jentene i Sex og Singelliv. Boksing – en times undervisning på NY bokseskole. Harlem Godspel tur – dinner cruise på Hudson River. Barcrawl til spennende barer og området. Gourmettur med eksperter. Besøk vår bondegård med gourmetmat – en liten togtur fra Manhatten. Sykkeltur rundt Queens og Brooklyn. Eller hva med utflukt i «showbussen»? – et nytt konsept.

Marrakesh – en magisk eventyrby
Marrakech har fascinert mennesker gjennom alle tider. Gamle palasser, rosa bymurer, spennende medina med yrende folkeliv. Palasser bak diskrete vegger. Rike kunstskatter og det berømte torget Djema el Fna, gjøglertorget med verdens beste underholdning. Akrobater, historiefortellere, spådamer, slangetemmere og gnauamusikere. Fantstisk stemning! Bo godt på et av de flotte hotellene. Shop i egne designbutikker – besøk Atlasfjellene og landsbyer i jeeper. Spis godt på gode restauranter.

Island – Naturens fornøyelsespark!
Island er en kutlurell smeltedigel midt ut i Atlanteren. Unik, spennende og eksotisk. Små fargerike hus. Greie og livlige folk som elsker å gå ut og ha det gøy. Den Blå lagune er et verdensberømt Spa som bruker geotermisk jordvann som er rikt på mineraler. Vannet er ca.40 grader varmt og er alltid et populært innslag på turen. Spennende utflukter i super jeeps. Hvalsafari med noe attåt og flotte restauranter med god mat.

Abu Dhabi og Dubai
Bli med på spennende opplevelser til De forente Emirater. Orienens mysikk og det moderne Vesten. Hus i tradisjonell byggestil palasser og moskeer. Skyskrapere og glitrende shoppingarkader. Bare for få tiår siden av området primitivt ørkenområde. I dag er Dubai og Abu Dhabi moderne, velfungerene og trygt land å dra til. Luksushoteler, god serveice, spennende shopping. Helikopterturer. Kjør Ferrari i Abu Dhabi. Ørkenturer i jeeper og på kamelryggen. Spennende reisemål med masse muligheter.

Dublin en by med musikk og levende uteliv
Kunstnerkvarteret Temple Bar, sjarmerende områder med smale brosteinsgater, puber, barer og restauranter. Dans og musikk står sentralt i byens uteliv. Irsk riverdance og folkemusikk preger byen. Pubcrawl til berømte musikkpuber, riverdance kurs og middag på Johnny Fox. Transfer med musikk-bussen «The Cube» Guiness og whiskeysmaking. Hundeveddeløp og middager. Land Rovers eller jeepturer til vakre området. Rib Boats for spennende aktiviteter til sjøs. Lei ditt eget slott.

München – alltid livlig, fargerik og sjarmerende
Hovedstad i Bayern – tidligere et lite kongedømme, der mentaliteten er annerledes og varmere enn i Tyskland for øvrig. Ølpuber og pølser. Eksklusive butikker og kulturlivet er verdensberømt. Bryggeribesøk og øl-seminar. Raftingturer på isar. Backstadge tur i Operaen. Bayers aften på pub. Gourmetsafarier og morsom oktober fest – King Ludwig Party. Besøk på BMW World.

Frankfurt – midt i hjertet av Europa
En kulturell og livlig by og ikke langt fra spennende vinbyer. Vakker natur i kort nærhet til storbyen. Jeepturer til vinområder – Opplev Frankfurt på Trabi safari. Luftballongtur eller med helikopter. Applewineseminar med besøk hos epleprodusent. Action på flyplassen eller teambuilding på et slott i Taunus.

Hamburg – åpen og moderne Hansa by
Havneområdet har gjennom tiden vært det pulserene hjertet av byen, og i dag skjer det store endringer med nye hoteller, butikker  og restauranter. Et spennende område i byen! Det gamle lagerområdet Speicherstadt er oppført på Unescos liste. Spennende utesteder og restauranter. Byrundtur med Segway. Matkurs og gourmetglede hos Hamburgs stjernekokker. Utflukt om kvelden til det historiske lagerdistriktet med fakler. Besøk diverse barer, nattklubber, kjøkkenparty på Penthouse. Aktiviteter til sjøs – captains dinner i en gammel seilskute.

Spennende Riga
Dyktige arkitetker og bygningsarbeider har gjort Riga til en av Euroas vakreste byer. Baltikums største by. Mange flotte severdigeter. Teambuilding i gamle byen; med kamera og kryptiske meldinger besøkes underlige steder og det er rom for diverse prøvesmakinger. Sightseeing med Segway. Middag og aften i 30 talls stil i Sosietetshuset. Gjennom de latviske skoger i 4 hjuls jeeper. Sykkelturer og spa besøk i Jurmala. Et rimelig sted å reise til hvor en får mye for pengene.

Berlin – en av de mest spennende storbyene i Europa
En moderne storby med historisk sus. En bys i stadig endring og er preget av mange ansikter og spennende historie. Opplev Berlin fra luften i helikopter eller sjøfly eller den legendariske Candy Bombers. Eller kanskje Trabi safari for en annerledes bysightseeing? Konvoikjøring i gamle biler eller shopping og privat moteshow. Utforsk gamle bunkere og glemte undergrunnstunneller, historiske bryggerier og møt det politiske Berlin. Stuntopplevelser eller en dag som filmskaper. Mulighetene er mange.

Liverpool og Manchester – «There is a place for you»
Beatles og fotball. Concorde – opplevelse . Vip-service ved ankomst Manchester flyplass, transport med privatsjåfører til Aviation Viewing Park. Boarding Pass utdeles av uniformerte vertinner, ombordstigning i Concorden, velkomstcoctail og møtet holdes om bord på flyet. Lunsj og middager serveres etter eget ønske.
Theres a place for you!
Bo på det fantastiske Hard Days Night hotell i Liverpool. Besøk Cavern Club og hør på fantastiske band som spiller gamle låter fra Beatles tiden. Beatles – tur i taxi med guider som er lommekjent og viser oss steder hvor bandet vanket. Artige historier. Fotball pakker – både i Liverpool og Mancheter. Fagturer for grupper som arbeider med senterutvikling og kjøpesentere i Norge.

Bo på japansk vis utenfor Stockholm  – en unik opplevelse
Stedet, som ligger litt utenfor Stockholm, kan totalt ta imot 250 gjester. Helt unikt er å leie ryokaen eksklusivt. Her konfererer, spiser, bader og våkner alle opp i herlige og rolige omgivelser. Du får renset både kropp og sjel.
Forskjellige behandlinger tilbys, samt kurser i teknikker som gjør møtene mer effektive og innholdsrike. Kan kombineres med Stockholm og aktiviteter her. Segway tour i Stockholms gamle by. Gourmettur og kulinariske opp-levelser.

Julemarked i København
Bo på det unike Guldsmeden hotell, opplev Wallmanns-salonger samt julemarkedet. Guidede H.C. Andersen tur i København med Nattevekter.
Sykkeltur eller i rikshaw for rebusløp. Navigasjon og samarbeid. Omvisning i Christiania og besøk Carlsberg Bryggeri. Spennende teambuilding og aktiviteter i Tivoli. Spaopplevelser midt i København by. Et gammel townhouse med atmosfære. Lag dine egne danske smørbrød i samarbeid med vår fantastiske kokk. Eller en genuin rett med fjærkre som smaker fantastisk? Tur med fregatt – kan arrangeres fra flyplassen til Nyhavn. Utfordrende utflukt med speedbåter eller i Jeeper med kart og kompass.

Kardemomme by
Ta med dine ansatte og familie på en uforglemmelig KARDEMOMME tur.
Kan kombineres med konferanse for de ansatte, mens familien aktiviseres. Tog eller buss til Kristiansand (fly kan også benyttes).
Politimester Bastian og Tante Sofie møter oss og ønsker velkommen om bord til ”Kardemomme-tur”. Tante Sofie serverer nydelige boller og politimester Bastian serverer brus. Håper du liker å synge? Vi skal lære oss alle sangene. Underveis tar vi opp 3 blindpassasjerer. Gjett hvem det er? Kasper, Jesper og Jonatan. Store opplevelser venter oss… Nattsafari med røverne. En hel dag i parken med fristende aktiviteter. Sofie blir irritert når vi spiser frokost under bordet med røverne. Vi blir kapret av røvere og skal på sjørøvertokt og finne skatten? Heldigvis har vi øvd på sjørøvervisa!

Fullriggeren Sørlandet eller Christian Radich arrangerer spennende tokt
En annerledes weekend som kan kombineres med konferanse.
Under ledige perioder kan båten leies for dagsoppdrag eller overnatting. Vi kan reise fra Oslo på tokt med en overnatting kombinert med konferanse og overnatting på Smøgen Havshotell.
Skutas representative og meget praktiske ”banjer” passer også for middager som for møter og seminarer opptil 90 personer.
På dagsseilaser kan det være opp til 125 om bord. Under en weekend kan vi komme til Skagen eller dra langs Sørlandskysten.

Driv ditt eget hotell?
En annerledes weekend eventuelt kombinert med konferanse på høyfjells-hotell.
SØKNAD:
Vår butler søker etter resepsjonister, hotellsjefer, kjøkkenpersonal, bartendere, underholdningssjefer, stuepiker til å drive vårt høyfjellshotell.
Din bedrift kommer til et hotell ribbet for ansatte – og ved hjelp av de «nyansatte»skal vi drive hotellet.
Spennende utfordringer og teambuilding, som kan skreddersys til hver enkelt bedrift.