RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

Heviz

Ungarns beste spaopplevelse Heviz

her får du luksus til en svært billig penge.

Hvem har ikke hørt om de helsebringende termalvannskildene i Heviz? Europas største innsjø med termalvann med helsebringende effekt, sepsielt for personer med revmatiske sykdommer. Innsjøen ble dannet av en varm kilde 40 meter under overflaten og det påstås at de sterke strømmene fra undervannskilden skifter ut vannen i sjøen daglig. Kilden leverer varmt mineralholdig vann og har vært en yndet plass for bading siden romertiden, og fr 1800 tallet som helsebad. Her kan vi svømme året rundt og det finnes en rekke gode spahoteller med flotte muligheter for behandlinger. Kjøpesentre og butikker hvor frisør, brillekjøp og lærvarer er meget prisgunstige. Den nærmeste byen er Keszthely som ligger 7 minutter fra Heviz. Er du glad i å sykle er det flotte turområder både for hiking og sykling. Samtidig som vi får fantastiske behandlinger tilrettelagt for hver enkelt som kan gjøre hverdagen bedre.n.

Dag 1:

Oslo – Budapest

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/05/Hotell-580x200.jpg

Avreise kl. 09.10 med Norwegian ankomst Budapest kl. 11.30. Vi blir mødt av reiseleder og buss ved ankomst Budapest flyplass. Vi skal gjøre til Balatonområdet som er verdensberømt for sine Tokaji viner. På bussen har vi en liten Guiz oppgave om Balaton og det blir en liten Ice-Wine på vinneren.

Kl. 13.00 – kl. 15.00 vi stopper for en gourmetlunsj og vi skal prøvesmake på likør/sprit hos Agardi Distillery som har vunnet 8 priser for beste varer i Europa. Ankomst Heviz og innkvartering på Hotel Bonvital Wellness Spa i Heviz.

Bonvital Wellness & Gastro Hotel ligger i Hévíz, 250 meter fra den termiske innsjøen. Her tilbys du gratis Wi-Fi og gratis spa- og velværesenter med basseng, badstue, boblebad og tyrkisk bad.
Alle rommene har flatskjerm-TV med kabelkanaler, laptop-safe og eget bad med dusj, hårføner, badeprodukter og gratis badeprodukter. De fleste rommene har også balkong. Bonvital Wellness & Gastro Hotel har en restaurant som serverer ungarske og internasjonale retter. Du kan benytte deg av et gratis treningsrom på stedet, og skjønnhets- og massasjetjenester tilbys mot et pristillegg.

Busstasjonen Hévíz ligger 250 meter fra lokalene, og byen Keszthely og Balatonsjøen ligger innen 10 minutters kjøring unna.

Vi sjekker in på hotellet i Heviz og her får vi informasjon om alle muligheter av behandlingstyper, medisinsk service, inngang til termal innsjøen og regler.

Litt fritid på hotellet eller dere kan gå med vår reiseleder til fots i Heviz før vi møtes til middag i hotellets restaurant.

Dag 2:

Heviz.

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/05/Balaton-580x200.jpg

Etter frokost blir det medisinsk undersøkelse med lege og tilrettelagt individuelle behandlingspakker for hver enkelt. Basispakken inneholder 2 medisinske behandlinger pr dag. Fritid for å bade i den termale innsjøen. Max 2-3 timer hver dag er anbefalt. Vi møtes til middag i hotellet.

Dag 3:

Heviz.

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/05/Heviz-580x200.jpg

Frokost og fritid til behandlinger og nyte noen timer til bading i innsjøen. Eller hva med litt shopping, gåturer i området og individuelle gjøremål. Middag om kvelden på hotellet.

Dag 4:

Heviz og Keszthely by og barokk slottet.

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/05/Keszthely-580x200.jpg

Etter frokost blir vi hentet av buss og reiseleder og vi skal i dag utforske den vakre byen Keszthely, hovedstaden ved Balatonsjøen. Kun 7 minutters kjøring fra Heviz. Her skal vi besøke det flotte slottet Festetics Castle og byen har mange museer, bl.a. ett bilmuseum. Utallige mulighter for shopping, barer, restauranter og golfbane. Vi får litt tid på egen hånd. Vi besøker den fantastiske øyen Tihany – en perle og juvel som deler Balatonsjøen i to. Det ere n vulkansk øy og her finnes en rekke sjeldne dyr og planter grunnet til unikt klima og sjøen. Denne øye ble nasjonalpark i 1952. Det finnes en rekke severdigheter, bl.a. kirken som har vært et kultursenter i landsbyen i århundrer. På landsbymuseet finner vi gamle bygninger og får se hvordan livet var her på landsbygda tidligere.Vi skal også besøke Benedictine klosteret, et lavendelsenter hvor du kan kjøpe de berlmte lavendel-produktene. Vi har lunsj her før vi besøker «Figula Winery» for en guidet tur i vinkjelleren og litt prøvesmaking. Vi reiser tilbake til Keszthely by og skal på en flott fiske restaurant rett ved sjøen .
Her skal vi prøvesmake i vinkjelleren til restauranten på rød vin i topp klasse fra hele den ungarske vin regionen. Buss tilbake til hotellet.

Dag 5:

Heviz.

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/05/Heviz-3-580x200.jpg

Frokost på hotellet og i dag er det tid for behandlinger igjen, termal bad i innsjøen eller bare kose seg i hotellet spa avdeling. Kanskje gjøre de siste innkjøp og pakking før vi møtes til middag igjen på hotellet.

Dag 6:

Heviz – Budapest.

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/05/Heviz-2-580x200.jpg

Frokost og vi tar farvel med Heviz. Avreise med buss til flyplassen for avgang med Norwegian kl. 12.00 fra Budapest ankomst Oslo kl. 14.30 eller avreise med Norwegian kl. 21.25 ankomst Oslo kl.
23.55.

PRIS FRA KR. 15.695.- pr- person i dobbeltrom.

Tillegg for enkeltrom er kr. 1690.-.

Det er også mulig å utvide turene f.eks. med 2 netter i Budapest eller Wien.

Budapest

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/05/Budapest-580x200.jpg

Dag 7. Budapest.
Frokost og vi sjekker ut av hotellet i Heviz. Vi ankommer Budapest og har en sightseeing i byen for å se de mest kjente severdigheter.

Budapest – Donaus perle. På den ene siden ligger Buda, på den andre siden finner du Pest. En spennende og vakker by med sin blanding av det harmonisk gamle og det nye. Fra Gellerthøyden har vi strålende utsikt over begge bydelene. Broene over Donau representerer hver sin stil og epoke. I de trange gatene ligger mange hyggelige kafeer, samt små forretninger. Dersom man befinner seg på den ene eller andre siden av byen er shoppingmulighetene mange.

Innsjekking på Hotel Erzebet City Center – beliggende i en gågate med kafeer og barer, rett ved handlegaten Vaci utca og Den store markedshallen. Alle rommene på Erzsebet Hotel har klimaanlegg, minibar og satellitt-TV. Hotellrestauranten MészárSteak Kitchen tilbyr deg en biffmeny og en à la carte-meny. Du kan ta noe å drikke i Judy’s Wine Bar på stedet. Middag på hotellet eller på en restaurant i gåavstand fra hotellet.

Dag 8: Budapest.
Frokost på hotellet og fritid til shopping eller bare gå rundt å kose seg i denne trivelige byen. Vi møtes til middag kl. 18.00 hvor vi skal ha et gourmet måltid på St. Andrea Restaurant og vinbar i sentrum. Her får vi meget god mat og et rikt utvalg av gode viner som vi skal smake på.

Pris for tilleggspakke: fra kr. 1685. pr. person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom er kr. 995.-.

Eller vi kan utvide med Wien. Be om pris.

Wien

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/05/Wien-580x200.jpg

Dag 6: Heviz – Wien.
Wien er en by du kan vandre gatelangs og innta en øl eller wienerschnitsel på nærmeste kneipe. Eller hva med en smak på gode pølser eller selvfølgelig Sachertorte. Byen er full av severdigheter og museer. Stefansdomen, Belvedere, Hofburgpalasset og lystslottet Schönbrunn. Hva med et besøk i den Spanske Rideskole som har trent flotte hester siden 1735? Eller kanskje en middag med wienermusikke i Kursalon. En fin avslutning på flotte og innholdsrike dager.

Innsjekking på f.eks. Motel One Wien Staatsoper som ligger i en verneverdig bygning fra slutten av 1800 tallet, bare 50 meter fra Ringstrasse og 100 meter fra Wiener Staatsoper. Rommeme har klimanlegg, flatskjerm – TV og eget bad. Gratis Wi Fi overalt og det finnes en bar på hotellet.
Middag om kvelden på restaurant i gåavstand fra hotellet.

Dag 7: Wien.
Frokost og bysightseeing inkl. Schoenbrunn castle og spanske rideskole med skandinavisktalende guide. Tid på egen hånd til shopping og vi møtes til middag i Augustiner Keller som er en familiedrevet restaurant i vinområdet Heurigen. Her har vi en flott avslutning på turen.

Dag 8. Wien – Oslo.
Frokost og avreise fra Wien kl. 17.50 med ankomst Oslo kl. 20.05.

Dette er bare ideer – vi skreddersyr et program etter budsjett og ønsker for din forening.