RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

Juletur til Berlin

Juletur til Berlin

med konserter og julemarked

Snart er det jul igjen. Unn deg et avbrekk før julestria, og ta turen til Berlin. Masse hygge venter deg. Vi besøker de vakre julemarkeder og opplever fantastiske konserter. Berlin er en by med mye interessant historie. Store deler av byen er fornyet etter Berlinmurens fall i 1989. På turen vår får vi en innføring i Tysklands historie og om murens opprinnelse. Vi har billetter til fantastiske konserter. Julemarkedet besøkes med duft av hjemmelaget suppe, brente mandler, krydder og anis fra sukkerbodene. Belgiske vafler, sveitsisk raclette og franske crepes. Lysene tennes om kvelden og Glühweinen er varmet opp. Bratwürsten ligger klar på grillen. Kanskje svinger byens ompa orkester innom torget for å underholde. Opplev fantastiske konserter. Berlin er en by med mye interessant historie og på turen får vi en innføring i Tysklands historie og om murens opprinnelse og fall.

Stavanger
Avreise Stavanger 7. desember kl. 09:30
Ankomst Berlin kl. 11:05

Avreise Berlin 10. desember kl. 09:20
Ankomst Stavanger kl. 10:55

Oslo
Avreise Oslo 7. desember kl. 07:45
Ankomst Berlin kl. 09:20

Avreise Berlin 10. desember kl. 09:50
Ankomst Oslo kl. 11:30

HOTELL 4*

NOVUM SELECT HOTEL BERLIN GENDARMENMARKT

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/hotel-gendarmenmarkt-berlin_001_riktig_str-580x200.jpg

Dette 4*-designhotellet har super beliggenhet!
Kort avstand til T-banestasjonen Stadtmitte, hvor du kan komme deg direkte til Potsdamer Platz eller Alexanderplatz på under 7 minutter med t-banen.
Og kort avstand til den historiske plassen/torget Gendarmenmarkt. Her ligger både Französischer Dom, Deutscher Dom og arkitekten Karl Friedrich Schinkels Königliches Schauspielhaus, som brukes som konserthus.

Rommene har lys og minimalistisk innredning. Gratis WiFi er tilgjengelig både på rommene og i fellesområdene.

Hotellet tilbyr en variert frokostbuffé og lobbybaren serverer flotte drikker.

DAG 1- TORSDAG 7. DESEMBER

ANKOMST

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/dag-1-rik-580x200.jpg

Når vi ankommer flyplassen i Berlin blir vi møtt av guiden vår. I buss for en kort orienteringstur i Berlin før ankomst Riksdagen. En av Berlins mest populære attraksjoner. Etter en svært grundig restaurering, gir den berømte glasskuppelen en fantastisk 360 graders utsikt over byen. En speilsøyle kaster lys inn i parlamentets samlingssal. Vi skal spise lunsj på restaurant Käfer som ligger på toppen av Riksdagen med en utrolig utsikt over byen. Her får vi en meget god 3 retters lunsj. Gode og mette setter vi oss i bussen igjen for innsjekking på hotellet vårt.
Etter en kraftig lunsj har vi valgt å ha middag på egen hånd denne dagen. Det finnes en rekke hyggelig restauranter i nærheten av hotellet.

DAG 2 – FREDAG 8. DESEMBER

BERLIN

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/dag-2-rik-580x200.jpg

Vi spiser en god frokost på hotellet. Kl. 10.00 starter vi byrundturen med skandinavisktalende guide og ser de mest kjente severdigheter. Vi reiser innom Checkpoint Charlie og til East Side Galley – ett av de få autentiske områdene hvor det faktisk står igjen litt av det forhatte byggverket.Vi fortsetter turen og skal besøke diverse kunstutstillinger bl.a. Belinsche Galleri. Tid for lunsj på Restaurant Aigner. Etter lunsj er det tilbake med buss til hotellet og tid på egen hånd på det historiske julemarkedet Gendarmenmarkt. Det regnes som et av de vakreste julemarkedene i Berlin. Det ligger belyst og
stemningsfullt til noen steinkast fra Under den Linden. Når det begynner å mørkne kommer julstemningen. Her kan du smake på mange gode lokalespesialiteter samt kjøpe lokale
julepresanger. I kveld blir det konsert i Berliner Philharmoniker. Stedet har huset mange kjente musikere og i kveld er det konsert med med Herbert Blomstedt som dirigent og på piano Maria João Pires. Verker av Wolfgang Amadeus Mozart og Anton Bruckner . Det er busstransport tur/retur fra hotellet. Gled dere til en hyggelig kveld med god musikk.
Etter forestillingen er det frivillig middag eller tilbake til hotellet for avslapning.

DAG 3 – LØRDAG 9. DESEMBER

FRI DAG ELLER KONSERT

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/dag-3-rik-580x200.jpg

En hyggelig frokost nytes på hotellet og du har dagen på egen hånd. Kanskje vil du besøke julemarkedet igjen, eller gå i et museum ? Muligheten er mange. Eller hva med shopping i den kjente gaten KaDeWe , et stort og flott magasin med en fantastisk matavdeling med mange steder og spise lunsj.
Tillegg for de som ønsker litt mer kultur.
Kr. 1.850,- per. person.
Vi møtes om kvelden i resepsjonen på hotellet og kjører til Deutsche Oper – hvor vi skal overvære forestillingen La Prophete av Meyerbeer. Forestillingen varer fra kl.18.00 til kl. 22:30.

DAG 4 – SØNDAG 10. DESEMBER

HJEMREISE

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/09/dag-4-rik-580x200.jpg

Frokost på hotellet og avreise med buss til flyplassen
for avgang med fly tilbake

Kr.7995,- per. person i dobbeltrom

Pris ved 40 reisende
Singelroms tillegg kr. 1000,-
Prisen inkluderer:
• Flyreisen med Norwegian tur/retur
• Hotell 3 netter inkl. frokost
• Buss som beskrevet
• 3 retters lunsjer inkl. drikke 2 dager
• 3 retters middag inkl. drikke 1 dag
• Sightseeing i Berlin inkl. inngang til DDR museum
• Billetter til BerlinerPhilharmoniker