RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

KORTUR TIL NEW YORK

KORTUR TIL NEW YORK

Ungdomskor eller andre type kor – vi skreddersyr program.

Velkommen til New York – byen som aldri sover. The Big Apple, Frihetsgudinnen, Ellis Iseland, Central Park , Manhatten , The Bronx og Queens. Utrolige opplevelser venter deg sammen med vår norske reiseleder og USA ekspert.

Bo sentralt f.eks. på Hampton Inn Downtown Brooklyn. Dette hotellet ligger i gåavstand til Brooklyn Heights Promenade og Brooklyn Bridge, samt T-bane stasjon som går inn til Manhatten på ca. 10 minutter, eller gå over Brooklyn Bridge til Manhatten.
gen.

Dag 1

Oslo – New York

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/04/New-york-3-580x200.jpg

Dere blir møtt av vår norske reiseleder Hanne på flyplassen og med buss til hotellet for innkvartering. Vi nyter en deilig pizza på hotellet. Vi spaserer litt i området og får en fantastisk utsikt til «Manhatten by Night» og den flotte Brooklyn Bridge.

Dag 2

New York. Sightseeing og Gospel workshop

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/04/dag-1-1-580x200.jpg

Vi spiser frokost på hotellet og skal med vår norske reiseleder bli kjent i New York. Vi tar T-banen til Manhattan (midtown) og vårt første stopp er skysrkaperen Rockefeller Center (Top of the Rock). Her får vi en kjempeflott utsikt over hele byen eller vi kan dra til Empire State Building i stedet for. Vi skal til Times Square , 5th Avenue og Central Park m.m. Tid for shopping og lunsj. Vi møtes for Gospel Workshop med NYC Gospel artist og også eventuelt lokalt ungdomskor.

Dag 3

Lower Manhatten

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/04/New-york-2-580x200.jpg

Frokost på hotellet og i dag skal vi ta for oss Lower Manhatten. Vi reiser med T-banen og skal oppleve mye spennende og artig sammen med Hanne. Vi får med oss Ground Zero, Statue of Liberty og har du lyst drar vi gjerne ut med båt som kjører forbi statuen og gir oss en flott utsikt over Mantatten, Battery Park som ligger langs Hudson River og Statue of Liberty. Vi spiser lunsj og drar deretter direkte til Little Italy og SoHo med mye bra shopping, restauranter og kafeer. Chinatown ligger også rett ved. Middagen spiser vi i en kjempekoselig restaurant i Little Italy.

Dag 4

Vokal workshop og noe gøy på kvelden

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/04/New-york-5-580x200.jpg

Frokost på hotellet og i dag skal vi gjøre en vokal workshop med en av New Yorks fremste vokalister,
Aaron Marcellus. Dette er et stort høydepunkt. Han har selv vært med i American Idol, solist i flere sammenhenger, plateartist, vært med i forstillingen STOMP, vært korist for en haug med kjente artister og mye mer. Fantastisk leken med stemmen, og vil definitivt kunne inspirere, utruste og hjelpe til med å utvikle kormedlemmene som vokalister. Lunsj og fritid. På kvelden kan du slappe av eller bli med på diverse aktiviteter som kan være Basketball-kamp eller en musikal eller besøke musikk klubber. Vi spiser samlet middag.

Dag 5

Broadway. Disney/Broadway workshop.

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/04/New-york-4-580x200.jpg

Frokost og vi møtes til en workshop med Broadway aktører. Her vil dere lære et stykke fra musikalen dere vil se på kvelden (f.eks. Alladin, Lion King eller helt nye Frost/Frozen). Dette blir moro, og man kan tilpasse vanskelighetsgraden til koret, og med hovedvekt på enten sang eller danse, selv om det uansett vil være litt av begge ting. Denne workshopen vil foregå i studio som benyttes av Brodway aktører, og også kjente skuespillere, sangere og dansere, både til øvelser og auditions, etc.

Til lunsj spiser vi sammen på Ellen’s Stardust Diner, som er en kjent Amerikansk Diner på Broadway med syngende betjening. Mange av dem ender opp på Broadway. Veldig moro og god mat!
Etter middag blir det Broadway musikal hvor dere vil kjenne igjen musikken fra dagens workshop.

Dag 6

Synge i Sjømannskirken og Gospel Gudstjeneste i Harlem

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/04/Broadway-580x200.jpg

Frokost på hotellet. Vi synger på gudstjeneste i Sjømannskirken. Tid for litt lunsj og på ettermiddagen drar vi på en skikkelig tradisjonell Gospel konsert i Harlem med tamburiner og korsang. Vi synger sammen med de vi hadde workshop med tidligere i uka. Middag på en hyggelig restaurant.

Dag 7

New York- Oslo

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/04/Harlem-580x200.jpg

Frokost på hotellet og utsjekk. Avhengig av når flyet vårt går. Er det avgang sent på ettermiddagen kan vi reise til fornøyelses parken Six Glags med masse spennende berg og dalbaner eller til Jersey Gardens Outlet Mall for shopping og lunsj før vi reiser til flyplassen for avgang til Gardermoen og videre med tilslutning til andre deler av landet.

Priser fra ca. 17.500 – pr. person.

Ca priser fra – avhengig av flybillettprisene.

Priser fra ca. 17.500 – pr. person. Basert på minimum 40 deltakere. Dette er kun en prisantydning basert på ovennevnte program. Det hele avhenger av ledig kapasitet på fly og hotell. Vi vil gi dere nøyaktig pris når vi vet når dere kan reise, og hva dere ønsker å ha inkluder i progammet, antall dager og måltider etc. Vi skreddersyr et program som passer ditt kor etter ønsker og budsjett. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Prisen inkluderer:
Flyreisen fra oslo til New York tur/retur
Transport i buss tur/retur fra flyplassen til hotell.
Norsk reiseleder på hele turen.
Innkvartering på Hampton Inn Downtown Brooklyn hotell eller lignende.
Frokost på hotellet hver dag.
Buss der det er nødvendig.
T-bane billett /ukes billett.
Pizza første kveld.
Billett til Rockefeller Center
Vokal workshop
Gospel workshop
Broadway Workshop
Broadway Billett
Billett til Six Flags.