RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

Liverpool

Liverpool

Liverpool – dra på fotballtur eller er du interessert i musikk er byen forbundet med Beatles og deres opptredener på legendariske «The Cavern» . Her spilles fremdeles musikk av Beatles og mange andre kjente band. Men bak Beatleshysteriet ligger en storby med historie, handlemuligheter og levende byliv. Byen er full av historie, flotte bygninger og spennende arkitektur. «Liverpool One» er et fantastisk kjøpesenter som er integrert i bykjernen.

Avreise 22. september – 24. september.

Pris fra kr. 3895 inkl. fly, transfer og 2 netter i 4 stjerners hotell.

Dag 1: Fredag 22.september – Gardermoen – Manchester – Liverpool. – ”The Long and winding road” or flying? We can Work it out!

Avreise med Sas kl. 09.10 fra Gardermoen direkte til Manchester. Ankomst kl. 10.15. Tilslutning fra andre deler av landet. Vi blir mødt av reiseleder og kjørt i buss den korte veien til Liverpool. Vi får en kort orienteringstur før ankomst hotellet.

Innkvartering på The Shankly Hotell. Eller andre hoteller – f.eks. Hard Days Night hotell. Men, på Shankly får vi en meget god pris.

Theres a place for you! The Shankly Hotel ligger 100 meter fra Royal Court Theatre i Liverpool, og tilbyr gratis Wi-Fi, en stilfull restaurant, en bar og gratis Wi-Fi. Alle rommene på The Shankly Hotel har eget bad, flatskjerm-TV, lydanlegg med Bluetooth og gratis Wi-Fi. Noen av rommene har også sittehjørne, og andre har boblebad på badet. Det moderne leilighetshotellet har en restaurant og konferanse- og bryllupslokaler. Bastion Bar & Restaurant tilbyr delikate og unike retter og et bredt utvalg av drikke, og er innredet med minneverdige gjenstander som tilhørte Bill Shankly Pier Head ligger 800 meter fra The Shankly Hotel, og Liverpool One 900 meter unna..
Kl. 12.30 lunsj i The Pump House eller på The Philarmonic Pub – John Lennons favorittsted.

Fritid på egen hånd.

Kl. 19.00 Middag på en hyggelig restaurant i gåavstand fra hotellet. En italiensk restaurant med god mat og god stemning.

Kan anbefale besøk på The Cavern Club som er et must når en er i Liverpool. Her er levende band som spiller. De åpner dørene kl. 14.00 med underholdning som varer til langt ut på kvelden.

Dag 2: Lørdag 23. september. Whats Goes On?

Frokost på hotellet.

Kl. 09.45 Tema 3: Guidet byvandring i Liverpool sentrum samt Beatles Magical Mystery Tour.

Kl. 15.00 Fotballkamp. Frivillig basis. Vi må undersøke hva som finnes av kamper den dagen.

Kl. 19.00 Middag på vår favorittrestaurant som serverer Thai mat av ypperste klasse. Restauranten ligger i Liverpool One senteret. 3 minutter å gå fra hotellet. Asiatiske retter og meget god service.

Dag 3: Søndag 24. september. Another Day?

Frokost på hotellet. Kan anbefale lunsj i en nedlagt gammel polsk kirke. Buss til flyplassen for avgang med SAS kl. 16.35 direkte til Gardermoen med ankomst kl. 19.35.

Pris inkludert program:

Pris kr. 5800.- pr. person inkludert ovennevnte program med hotell og måltider. Tillegg for enkeltrom kl. 1875.-