RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

London

London

London er en av verdens mest spennende byer for store og små og enhver smak. Med utallige museer, gallerier og underholdningsmuligheter. Fotball, natteliv, matnytelser på spennende restauranter og shopping som overgår din fantasi. Afternoon tea på Palm Court eller gode drinker på Experimental Coctail Club. Rikt utvalg å velge mellom av teater og musicals forestillinger. London har så uendelige mange opplevelser å tilby – og det er kort vei fra Norge.

Forslag til program:

Dag 1:

Avgang med fly direkte fra Oslo til London. Transfer til hotellet med buss og innsjekking på
sentralt førsteklasses hotell med gangavstand til det meste. Oppmøte i resepsjonen og en guidet tur i Covent Garden før middag på en førsteklasses restaurant etterfulgt av musikal forestilling.

Dag 2:

Frokost på hotellet. Oppmøte i resepsjonen. Vi kan ha utflukt i gamle Londonbusser og vi stopper og ser de mest berømte serverdigheter. Stopper for en ølsmaking på The Anchor – en gammel og tradisjonsrik pub. Tid for ekte fish and chips. Besøker et av markedene og rusler litt rundt her og vi kan møtes alle til Afternoon tea på ekte engelsk vis. Eller hva med «Chocolate Campagne Workshopp» – 2,5 times varighet hvor vi kan drikke ubegrense med champagne samt lage vår egen sjokolade med hjelp av eksperter som vi kan ta med hjem.

Eller
Dere blir hentet av våre norske reiseleder og vi starter med en orienteringstur på bussen for å gjøre oss kjent med London. Vi kan starte med teambuilding til fots og se byen fra en helt annen vinkel. Vi oppdager gjemte hemmeligheter og skal løse oppgaver og utfordringer hvor en må jobbe i sammen. En må løse utspekulerte gåter, finne eldre gamle puber for prøvesmaking av øl etc. Eller hva med Escape Games – hvor gruppen deles i lag. Se forskjellige aktiviteter på nettsiden. https://www.escapegames.london/our-games/

Eller hva med å deles i team. Vi blir splittet i grupper på 5 og i gamle engelske taxier skal vi utforske London med oppgaver og kamera som vi får tildelt. Vi besøker museer, restauranter og flere spennende oppgaver skal løses. Det blir smaksprøver både på drikke og mat underveis. En spennende måte og oppleve London på.

Om kvelden blir det vodka smaking i Londons Ice Bar etter fulgt av middag i restaurant Below Zero hvor vi skal nyte et fantastisk måltid.

Dag 3:

Frokost på hotellet. Utflukt med amfibiebusser fra den andre verdenskrig for en annerledes sightseeing både til lands som til vanns. Turen avsluttes ved London Eye hvor vi får en fantastisk utsikt over Londen. Vår gruppe får egen gondol.

Vi forslår middag i kveld på Gordon Ramsays siste restaurant med mat inspirert av det asiatiske kjøkken eller vi kan nyte et godt måltid på Hakkasan eller andre restauranter. Vi skreddersyr etter budsjett som gruppen har.

Dag 4:

Frokost på hotellet . Litt tid på egen hånd og med fly direkte tilbake fra London til Oslo.

Pris fra kr. 3.350,- per. person

Prisen inkluderer:
Fly i laveste booking klasse.
3* Hotell i 3 netter.