RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

Marrakech

Bli med til Marrakech

Fra 28. oktober til 31. oktober

Marrakech har fascinert mennesker gjennom alle tider. Med sine rosa bymurer, gamle palasser og spennende medina er Marrakech en magisk eventyrby med palasser bak diskrete vegger, rike kunstskatter og en vimmel av folkelig. På det berømte torget Djemaa el Fna, gjøglertorget, finner du verdens beste underholdning, alt fra akrobater, gnauamusikere, spådamer og slangetemmerne bidrar til den fantastiske stemningen.

Anne Marthe Barfod

Vår reiseleder Anne Marte har bodd i Agadir i over 30 år og er et fantastisk menneske og guide. Hun møter gruppen i Marrakech og er med på hele turen.

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/06/Anne-marte-200x256.jpg

Dag 1. – 28. oktober.

Gardermoen – Marrakech

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/06/2-2-Marrakech-580x200.jpg

Avreise fra Gardermoen kl.13:50 ankomst Marrakech kl. 17:40
Når vi lander i Marrakech blir vi mødt av vår reiseleder Anne Marte. Hun tar oss med til Hotellet for sjekk inn før vi møtes til middag rett ved hotellet.

Hotel le Kech Boutique

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/06/Hotell2-580x200.jpg

Kech Hotel & Spa ligger i bydelen Agdal, og tilbyr utsikt over Oukaimeden-fjellene, et basseng og en restaurant, samt moderne boenheter med gratis Wi-Fi og en balkong med utsikt over bassenget og solterrassen.
De romslige boenhetene på Kech Hotel & Spa har LED-TV med satellittkanaler, klimaanlegg, lydisolering og eget bad.
En kontinental frokost serveres i spisesalen. Restauranten på stedet byr på lokale retter. Romservice tilbys også.
Personalet i den døgnåpne resepsjonen kan gi deg informasjon om nærliggende attraksjoner, deriblant palassene Bahia og Badii, som ligger 5 km unna. Soukene ligger mindre enn en 5-minutters spasertur unna. Marrakesh Menara lufthavn ligger 8 km unna.

Dag 2. – 29. oktober.

Marrakech

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/06/1-2-Marrakech-580x200.jpg

Etter frokost starter vi vår oppdagelsesferd i Marrakech. Gamlebyen er ca. 3 kvadratkilometer stor, hvor det bor 350 000 mennesker og her kan vi shoppe i 30 000 forskjellige basarer, som alle har et fantastisk utvalg av fargerike varer. Ikke glem å prute, det tilhører god folkeskikk. Lunsj på egenhånd før vi reiser videre og besøker bl.a. det gamle harems-palasset, Bahia og de spennende håndverks kvarter med fargerne, skreddere, ull handlere og teppeforhandlere. I krydderforetningen, får du et underholdende foredrag om krydder, marokkanske skjønnhetsmidler og magi.

Middag på en tradisjonell marokkansk restaurant

Dag 3. – 30. oktober.

Ourikadalen

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/06/3-2-Marrakech-580x200.jpg

Etter frokost setter vi kursen mot Høy Atlasmassivet, her skal vi først besøke landsby souken (markedet) i Ourika dalen, hvor livet ikke har endret seg på mange 100 år. Her finner du berbere i livlig diskusjon over et glass myntete, den lokale medisinmannen, eventyrfortelleren, grønnsaks handlere og en avdeling for salg og kjøp av levende dyr. Vi spiser en lett lunsj i Kasbah Ourika.
Tilbake til hotellet. Middag om kvelden på en fantastisk restaurant med meget god mat.

Middag på en tradisjonell marokkansk restaurant

Dag 4. – 31. oktober

Marrakech

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2017/06/4-2-Marrakech-580x200.jpg

Frokost på hotellet og et raskt besøk på Majorelle hagene. Vi fortsetter videre til Flyplassen for hjemreise. Avreise Marrakech kl. 15:00 ankomst Gardermoen kl. 21:00

Kr.8995,- per. person i dobbeltrom

Kr.8995,- per. person i dobbeltrom
Prisen Inkluderer:
• Fly tur/retur Marrakech
• Hotell 3 netter inkl. Frokost
• Måltider og program som beskrevet.
Prisen inkluderer ikke:
• Tips til sjåfør
• Drikke til måltidene

Marrakech
Fyll ut for å bestille reise med oss

*
*
*
*