RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

Puerto de la Cruz

Bli med til Puerto de la Cruz

13-27.januar 2019

Har du lyst å bli med på vinterens bridgeferie? Januar 2018 hadde vi et veldig hyggelig opphold på Tenerife. Vi besøkte kystbyen Puerto de la Cruz. Mange har ønsket seg tilbake, og da gjør vi det

Puerto de la Cruz er en by ganske ulik de stedene vi ellers oppsøker på Kanariøyene. Den største forskjellen er kanskje at du vil oppleve et ekte spansk miljø. Turistene er ikke i flertall. Personlig vil jeg si at dette er en av de vakreste byene jeg har besøkt på Kanariøyene.

Finn Brandsnes

Alle turneringer ledes av Finn Brandsnes. Finn jobber med arrangement av turneringer og bridgekurs. Han har også mange gode resultater med blant annet flere Norgesmesterskap ”i beltet”.

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/05/finn-200x256.jpg

Hotell H10

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/05/h10-hotel-580x200.jpg

H10 er et middels stort hotell som ligger perfekt til rett ved havet i Puerto de la Cruz. H10 annonseres med fire stjerner. Det er et godt firestjerners hotell, og på enkelte områder synes jeg det holdt femstjerners standard. Restauranten var meget innbydende, med god service og en delikat buffé.
Bassengområdet var pent og passe stort.
Hotellet hadde en hyggelig bar der det også var show og musikk nesten hver kveld. Rommene var pene, passe store og renholdet var godt. Tilbakemeldingene fra turen 2018 var svært positive. Vi opplevde en god atmosfære og stemning blant ansatte og andre gjester.

Puerto de la Cruz

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/05/Puerto-de-la-Cruz-1-580x200.jpg

Puerto de la Cruz er en hyggelig by. Selv om det også her er en noen turister, fikk vi følelsen av å besøke en ekte spansk by. Ut fra hotellet er det kort vei til gamlebyen. Her finer du mange hyggelige butikker, restauranter og barer. Turen inkluderer halvpensjon (frokost og middag). Dersom du enkelte dager ønsker å bytte fra middag til lunsj, er dette helt greit. Da anbefaler jeg deg å oppsøke en av de mange flotte restaurantene som bare ligger kort vei fra hotellet.
Hotellet ligger perfekt plassert på strandpromenaden. Her kan du bare sette deg å nyte Atlanter-havets brus. Noen dager var bølgene fascinerende store, og mennesker tar turen til havet for å oppleve dette.
Vi bor i nærheten av den velkjente Loroparken. Dyreparken er kjent for å sette dyrenes velferd høyt. Mange av oss som reiste på turen i 2018, syntes Loroparken var en fantastisk opplevelse.
Rett ved hotellet ligger dessuten det berømte havbassenget Lago Martianez (se bilde under).
Andre hemmeligheter får du vite mer om på informasjonsmøtet første dagen

http://temareiser.no/wp-content/uploads/2018/05/Puerto-de-la-Cruz-2-580x200.jpg

Vi reiser samlet fra Gardermoen og lander på flyplassen syd på øya. Herfra gjør vi alt samlet. Etter å ha funnet bagasjen, har vi egen buss som fører oss direkte til hotellet i Puerto de la Cruz. Turen tar ca 1 time.
Vi vil ha en spillefri dag på turen. Ellers spiller du når du ønsker. Hovedspillingen foregår fra kl 1600 til 1915. Enkelte formiddager vil jeg holde et lite seminar, der du kan lære mer om bridgens underfundigheter. Her gjennomgår vi også mange av de spillene vi spiller. Noen formiddager har vi en liten sesjon med singelbridge. Da bytter vi makkere etter hver runde. Svært populært og sosialt. Det går helt fint å reise på turen uten makker, det er det også andre som gjør. Man kan også ta med ikkespillende reisefølge. Jeg hjelper deg med å finne en passende makker.
Vi spiller daglige turneringer, men all spilling foregår i en hyggelig tone og stemning. Vi setter det sosiale høyest. Prisen for all bridge er 100 euro. Dette blir belastet på sluttfakturaen for reisen og har like avbestillingsvilkår. Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål rundt turen. Det hadde vært svært hyggelig om også du ble med til Puerto de la Cruz.

Middag på en tradisjonell marokkansk restaurant

Kr. 18.400,- Pr. person i dobbeltrom inkl. halvpensjon*.

Enkeltromstillegg kr. 4.900,-

13.januar flyavgang med Norwegian fra Gardermoen 17:20 – 22:05
27.januar flyavgang med Norwegian fra Tenerife 10:00 – 16:35

Prisen inkluderer:
• Flyreisen tur/retur
• Transfer mellom flyplass og hotell
• 14 netter på Hotel H10 Playa, inkl. halvpensjon (*dvs frokost og middag)
• Reiseleder (Finn Brandsnes)
• Konferanserom for bridgespilling

OBS – prisene forutsetter at valuta kursen mot Euro ikke overstiger 9,7. Skjer dette, vil valutajusteringen bli etterfakturert.

Meld deg på til meg:
Finn.brandsnes@gmail.com
Mobil: 977 40 490