RING OSS NÅ: +47 23 38 33 00

Warszawa

Warszawa

Velkommen til Polen! Warszawa med den vakre og fascinerende gamlebyen med trange smug som munner ut i en større markedsplass. Kongelige slott i barokkstil, jødegettoen, vakre parker, flotte interiør-detaljer fra 1700-tallet og selvfølgelig Chopin-konsert. Butikker med et rikt utvalg til rimelige priser. Et spennende marked hvor du virkelig kan gjøre kupp

Forslag til program

Dag 1:

Gruppene blir mødt av skandinavisktalende guide til hotellet vårt

Middag i The Hemisphere Bar

Dag 2:

Vi kan kjøre 2 forskjellige utflukter eller bare velge an av dem.

Alternativ 1:

Buffetfrokost på hotellet.

Bysightseeing med Historisk trikk og veteranbiler. Gruppen blir delt i små grupper. Alle har med skandinavisk talende guide.

Aktiviteter som følger:
• 30 min. med historisk trikk og vi får servert en tradisjonell polsk drikke kal Zubrowka som velkomst. Trekkspillmusikk som underholdning.
• 30 min. gange med reiseleder i gamle byen. Her får vi historien om de f.skj. bygninger etc.
• 20 min. presentasjon av de historiske bilene som er leid inn fra museet for gamle biler.
• 20 min. kjøring i historiske biler.
• 30 min. panorama tur med buss og skandinavisktalende reiseleder for å se de mest kjente severdigheter.

Historiske trikken er fra 1907, 1925, 1939 og 1952. Treseter og en trikkesjåfør som er kledd i historisk uniform og vi får også høre historie på vår vei med trikken. Vi skal se gamle byen og The Royal Castle.

Historical cars – www.muzeum-motoryzacji.com.pl – museet har over 300 historiske biler. Her får du sjansen til å spørre en ekspert om tekniske detaljer og historien om bilen. Vi får også kjøre i disse fantastiske flotte gamle bilene.

Lunsj forslag:

Sekret Restaurant: www.restauracjasekret.pl – beliggende i en meget vakker kjeller fra 1600 tallet i Gamle byen. Malte vegger, orginale lysestaker og fantastiske duker. Maten er lett og smakfull. Et flott utvalg av viner.

Eller

Kompania Piwna Restaurant: www.podwale25.pl – beliggende også i gamle byen. Tradisjonelle menyer og store glass med øl. Veldig populær blant polske å gå med venner og familie.

Eller

Alegloria Restaurant: www.alegloria.pl/
Beliggende midt i byen – jordbær trær og en bar som er laget av salt. Magda Gesller er interiør designer og er mer enn en restaurant – er også representativ for Polsk kunst i moderne stil.

Alternativ 2:

• Bysightseeing som starter med buss og skandinavisktalende guide i Gamle byen, panorma tur med buss for å se de mest kjente severdigheter, Ghetto Memorial etc.
• Turen ender i the Lazienki Royal Park og Palace. En fantastisk vakker park med skulpturer og en navnet Frederic Chopin er kjent for sin klassiske musikk. Her i parken får vi servert et glass med musserende vin mens vi får en liten minikonsert av en anerkjent pianist med Copins masurkaer, polonaiser og andre kjente melioder fra Chopin.
• Etter konserten lunsj på Restaurant Belverdere – med design fra National Operaen – maten er laget av de beste sjefskokker i Polen. www.belvedere.com.pl

Tid til shopping eller andre aktiviteter.

Forslag til middag:

Alternativ 1:

The Cabaret Sabat Theatre – det beste teateret i byen. Ideen til dette teateret hadde Malgorzata Potocka – en person som har mer enn 20 års erfaring fra å sette opp musikalske forestillinger. Interiøret er i rødt og gull – har plass til 110 mennesker og her kan en velge mellom musicals, og meget bra dansere. www.teatr-sabat.pl

Eller

Polish Vodka Tasting – Det er umulig å forestille seg Polen uten denne drkken, og når du besøker Polen er det et must å ha drukket små ”Shot” av vodka. Vi får først en presenta-sjon av 10 forskjellige vodkatyper med informasjon om hvordan disse er produsert og hvordan de serveres – vi får også et innblikk i polsk kjøkken og skikker.

Vi spiser et godt måltid og får etterpå oppvisning av folklore og klassiske polske danser som polonese og mazurka. Den andre delen er mer underholdende med konkurranser som aktiviserer gjestene.

Dette foretar vi i restauranter som for eksempel Galeon – www.galeon.waw.pl

Dag 3:

Buffetfrokost på hotellet.
Buss til det fantastiske området Zegrzynskie Lake – her skal vi gå om bord i en båt og ha 1 times jazzcruise til U Rozyca Manor House. Bygningen består av 2 etasjer og her skal vi ha et artig måltid – eieren er en meget interessant person som samler på antikviteter og gamle ting. Her skal vi smake på ekte polsk kjøkken som dumplings – poteter – pannekaker etc.
Under lunsjen et unikt show og han får også dere til å delta i aktiviteter og har mange over-
raskelser. Det er også muligheter for å danse. (denne kan vi også ha om kvelden – hvis det er ønskelig).
www.folwark.neostrada.pl

Retur til hotellet

Dag 4:

Transfer til hotellet og fly hjem

Pris fra kr. 3.850,- per. person

Prisen inkluderer:
Fly i laveste booking klasse.
3* Hotell i 3 netter.