hei alle bridgevenner

Har du lyst til å bli med på Bridgetur til Norges «Syden»?

 

Kristiansand

Har du lyst til å bli med oss på Bridgetur til «Norges Syden»?

Hvite trehus, glitrende hav med tusenvis av øyer, holmer og skjær. Hvite sandstrender og livet på Sørlandet handler om å «nyde».

«Sabla møe gått» i Kristiansand

Byen har et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.  Ikke gå glipp av en tur på fiskebrygga og nyt ferske reker fra fiskeutsalget.  Det er stor konkurranse blant spisestedene og i Markensgata kan du finne priser på øl, vin og mat rimeligere enn i Spania.

Kristiansand

Fiskebrygga Kristiansand

Vi skal bo på det flotte hotellet Radisson Blu Caledonien.

Med sin sentrumsbeliggenhet rett ved sjøen, utgjør Radisson Blu Caledonien et perfekt utgangspunkt for vårt opphold og til å utforske byen.   Nydelige rom med utrolig utsikt mot skjærgården og fiskebrygga.

I øverste etasje har vi hotellets bar, Club 21, som er et trivelig møtested hvor vi kan kose oss med litt godt i glasset og ha panoramautsikt over byen og havna.

Bridgeturneringen holdes i de flotte konferanselokalene på hotellet.

Radisson Blu Caledonien

Radisson Blu Caledonien
Radisson Blu Caledonien

bridge hver dag

Vi spiller daglige sesjoner. Man kan spille akkurat det man selv ønsker. Noen formiddager tilbys frokostseminar der enkelte av problemspillene blir gjennomgått. Vi har alle noe å lære. 

Selv om de fleste reiser med fast bridgemakker, så kan du fint melde deg på og reise alene. På alle turer er det flere som reiser singel. Jeg sørger for at du får spille når du ønsker.

 

Det hadde vært veldig hyggelig om du har lyst å være med for spill og hygge 😊

Pris og ytterligere detaljer kommer snart – FØLG MED!