hei alle bridgevenner

Har du lyst til å bli med på Bridgetur til Spanias solkyst? 

 

Calpe i Spania 

Flotte strender. Historiske byggverk. Sjømat i superklassen. Fiskebasar hver dag og fantastiske turmuligheter langs stranden eller oppe på fjellet som ligger midt i sentrum. Kan det bli bedre?

Alt ligger i gangavstand. Ute på Calpe finner du noe for enhver smak. Byen, som ligger nord på Costa Blanca, rett ved Benidorm er kjent for Calpeklippen som blir kalt Lille Gibraltar – ikke uten grunn. Fjellet likner visstnok på originalen helt syd i Spania. Og kjentfolk hevder at man på klarværsdager kan se helt ut til Ibiza fra toppen av klippen.

Byen Calpe har en gammel by oppe mot hovedveien. En trivelig havn og feriebyen nede ved den flotte stranden Playa de la Fossa. Calpes smale gater i gamlebyen står der som bevis på svunne tider med sine etterlevninger av bymurer. Byen kan skilte med en moderne marina og en gammel fiskehavn, og ligger mindre enn 20 km fra Benidorm.

Calpe – byen for enhver smak

Flotte strender. Historiske byggverk. Sjømat i superklassen. Fiskebasar hver dag og fantastiske turmuligheter langs stranden eller oppe på fjellet som ligger midt i sentrum. Kan det bli bedre?

Hotellet ligger ideelt til midt i sentrum og ved Arenal-stranden i Calpe. Rommene har gratis WiFi, flatskjerm-TV og en gratis velkomstpakke i minibaren. Dette designhotellet har en privat strandklubb og et evighetsbasseng med fantastisk utsikt over Middelhavet og Peñon de Ifach-klippen.

Hotellets Food Gallery Restaurant serverer fersk middelhavsmat, mens Abiss Restaurant Gastro Barra tilbyr gourmetmat à la carte. Gran Hotel Sol y Mar har også en elegant lobbybar, og baren Dorée Gin & Sea serverer cocktailer og annen drikke. Hotellet har egen spa-avdeling

Gran Hotel Sol y Mar

bridge hver dag

Vi spiller daglige sesjoner fra klokken 1600 til 1915. Man kan spille akkurat det man selv ønsker. Noen formiddager tilbys frokostseminar der enkelte av problemspillene blir gjennomgått. Vi har alle noe å lære. Noen formiddager arrangeres frokostsingel. Da bytter vi makker etter hver runde. Veldig moro og svært sosialt.

Selv om de fleste reiser med fast bridgemakker, så kan du fint melde deg på og reise alene. På alle turner er det flere som reiser singel. Jeg sørger for at du får spille når du ønsker.

Vi har en spillefri dag. Trenger du flere fridager kan du ta deg fri når du måtte ønske.

De siste turene har blitt fulltegnet. Det kan derfor lønne seg å være tidlig ute.

Pris og flydetaljer kommer snart – FØLG MED!