Reisebloggen

Her vil du finne reisetips og inspirasjon til nye reisemål du kanskje ikke har tenkt på?

SØRLANDET

SØRLANDET

Mye tyder på at det blir Norgesferie i år!  Er dere et firma eller en familie som vil oppleve noe spesielt som ikke kan arrangeres på egen hånd, så ta kontakt med Temareiser og vi hjelper til med unike skjærgårdsopplevelser og spennende sosiale aktiviteter.  Bo flott...

VAKRE VESTERÅLEN

VAKRE VESTERÅLEN

Sov som en fisker om bord i egen nyrenovert  fiskerbåt.   En unik opplevelse for din vennegjeng eller familie.  Om sommeren er det mulig å leie båten for grupper (kohorter). Det er 9 sengeplasser om bord og du lager maten din selv. Dusjing foregår på land.   Kan det...

Expo 2020 (2021 – 2022)

Expo 2020 (2021 – 2022)

SE INN I FREMTIDEN. EN VARM VELKOMST TIL VERDEN.

Reis i år til Dubai, som blir verdens møteplass for Expo 2020. Det blir den mest storslåtte og innholdsrike Expo opplevelsen som verden noensinne har sett. Den bringer sammen 190 land. Dørene skulle ha vært åpnet 20. oktober 2020, men grunnet Covid -19 er det utsatt til 1. oktober 2021, og skal vare til 31. mars 2022.

Dette er en utstilling som berører oss alle. Knytter sammen tanker og skaper fremtiden. Det fokuseres på miljøspørsmål, mobilitet, bærekraft og fremtidsmuligheter. Mennesker fra hele verden kobles sammen. Bærekraft og innovasjon skal være den røde tråden gjennom hele utstillingen, og inspirere til nye ideer som forbedrer verden og skal stimulere til nettverksbygging og samarbeid på tvers av landegrenser og bransjer.

Norge vil delta med temaet hav og bærekraftig bruk av havets ressurser. Den norske paviljongen er utformet som et skip og synliggjør Norges Havkompetansen innen forskning, teknologi og bærekraftige løsninger.

Det forventes rundt 25 millioner besøkende og gjennom utstillinger, arrangementer og demonstrasjoner vil du få et glimt inn i fremtiden som garantert vil gi deg verdifull kunnskap.

Bli med Temareiser til Expo 2020. Vi kan garantere at du vil bli begeistret. Utstillingen er til nytte uansett hvilken bransje du jobber i. Tør du gå glipp av dette? Du kan bli med på å forme fremtiden og skape en bedre verden.

https://www.visitdubai.com/no/sc7/discover/expo-2020

Kontakt oss