Elsker du å spille bridge? 

Vi ønsker alle nye og gamle venner hjertelig velkommen til våre bridgereiser. Du trenger ikke være bridgemester for å delta. Vi setter det sosiale høyest og gjør alt vi kan for at bridge skal være like gøy uansett ferdighetsnivå. Under oppholdet arrangeres turneringer og seminarer, som kanskje kan være til nytte deg og din makker.

Når du ikke spiller kan du slappe av på hotellets flotte uteområder, ta en tur til sentrum eller spille golf. Dette er en tilrettelagt og organisert reise, som er flott, trygg og minnerik bridgeferie.

finn brandsnes

Reise- og turneringsleder på alle turene er Finn Brandsnes, som er flere ganger Norgesmester og har en rekke turneringsseirer å se tilbake på. Finn er en meget behagelig og sympatisk bridgelærer med evne til å formidle vanskelig stoff på en enkel og forståelig måte. 

Hver dag fra kl. 16:00 til 19:15 blir det kappestrid ved det grønne bord. Enkelte formiddager holder han seminar der spill blir gjennomgått.

Kanskje kan vi ta et av seminarene under palmene? Vi har en spillefri dag. Du kan fint melde deg på turen uten makker. Du må også gjerne ta med ikke-spillende reisefølge. Hver enkelt velger selv om de vil ta flere dager «bridgefri».

en minnerik bridgeferie

«Det er viktig for meg at alle blir godt ivaretatt på HELE turen. Vi møtes ved ”gaten” på Gardermoen. Derfra reiser vi samlet og alt er tilrettelagt. Med på turen er også en assisterende reiseleder. Om det skulle skje noe uforutsett (lege, sykehus) skal alle bli tatt godt vare på.» (Finn Brandsnes)

våre bridge-reiser

BraBridge

Hva og hvem er Brabridge?

Temareiser og Brabridge har samarbeidet om bridgereiser i 15 år.

Les mer om Finn Brandsnes og Brabridge her.

Calpe

Har du lyst til å bli med på Bridgetur til Spanias solkyst?

Calpe i Spania, 8. – 22.oktober 2024

Nybegynnerkurs i bridge

på Spanias solkyst, nærmere bestemt Calpe, litt nord for Benidorm

Calpe i Spania, 8. – 22.oktober 2024

Kontakt oss