SE INN I FREMTIDEN.  EN VARM VELKOMST TIL VERDEN.

 Reis i år til Dubai, som blir verdens møteplass for Expo 2020.  Det blir den mest storslåtte og innholdsrike Expo opplevelsen som verden noensinne har sett.  Den bringer sammen 190 land. Dørene skulle ha vært åpnet 20. oktober 2020, men grunnet Covid -19 er det utsatt til 1. oktober 2021,  og skal vare til 31. mars 2022.

Dette er en utstilling som berører oss alle. Knytter sammen tanker og skaper fremtiden. Det fokuseres på miljøspørsmål, mobilitet, bærekraft og fremtidsmuligheter.  Mennesker fra hele verden kobles sammen.  Bærekraft og innovasjon skal være den røde tråden gjennom hele utstillingen, og inspirere til nye ideer som forbedrer verden og skal stimulere til nettverksbygging og samarbeid på tvers av landegrenser og bransjer.

Norge vil delta med temaet hav og bærekraftig bruk av havets ressurser.  Den norske paviljongen er utformet som et skip og synliggjør Norges Havkompetansen innen forskning, teknologi og bære-kraftige løsninger.

Det  forventes rundt 25 millioner besøkende og gjennom utstillinger, arrangementer og demon-strasjoner  vil du få et glimt inn i fremtiden som garantert  vil gi deg verdifull kunnskap.

Bli med Temareiser til Expo 2020.  Vi kan garantere at du vil blir begeistret.  Utstillingen er til nytte uansett hvilken bransje du jobber i.  Tør du gå glipp av dette?  Du kan bli med på å forme fremtiden og skape en bedre verden.