Sov som en fisker om bord i egen nyrenovert  fiskerbåt.   En unik opplevelse for din vennegjeng eller familie.  Om sommeren er det mulig å leie båten for grupper (kohorter). Det er 9 sengeplasser om bord og du lager maten din selv. Dusjing foregår på land.   Kan det være noe bedre for å finne sjelero og inspirasjon.

Båten ligger til kai i Nyksund – et gammelt fiskevær der kunst, kultur og god mat dominerer.

Naturen tar pusten fra deg. Et vilt og vakkert landskap som er perfekt for turgåing.  Det er et stort utvalg av merkede løyper som passer for unge og gamle, men også for de sprekeste.

 Kom til dette øyriket med stupbratte fjell og strender som gir reine sydenstemning.  Her finnes mengder med fisk og store kolonier av spekkhoggere, finnhvaler og knølhvaler.  Kanskje ønsker du å dykke sammen med spekkhoggere eller bli med på hvalsafari? Du kan sitte timevis å se på havet og sjøen som bryter.  Det er en flott opplevelser i både finvær og uvær.

 Nyt et godt måltid på den lokale puben som er et populært møtested.  Kulturlivet er rikt og ofte underholder dyktige musikere.

 I vinter er det ikke mulig med Skreifiske grunnet Covid-19.  En drøm som kan gå i oppfyllelse til neste år?  Bli med  oss på dette eventyret som varer fra februar til ut i april.  Fantastisk å dra fisk på 30 – 40 kilo.  Det er garantert minner for livet.

Kontakt oss