Alicante

– En utrolig vakker by med yrende liv både dag og natt.

Elsker du strandliv, spansk mat, kultur, fartsfylte rytmer og shopping er Alicante byen å reise til.  Direktefly hver dag fra flere steder i Norge.

Byen er fantastisk vakker med sin flotte strandpromenade med fortauskafeer, gatemusikanter og gjøglere. Og for ikke å glemme den fine lystbåthavnen, hvor du både finner restauranter, barer og casino.

Nyt den gode spanske maten og vinen. Det finnes utallige restauranter å velge mellom, alt fra Michelin-stjerner til små og koselige familiedrevne spisesteder.

Kystlinjen, Costa Brava, er med sine langstrakte strender en solslikkers beste venn, og dagene går raskt unna når man ligger der nede under solen og bare er til.

Det finnes også flotte historiske bygninger som rådhuset fra det 18. århundre.  Museo Municipal Casa de la Asegurada finner vi i en fantastisk 1600-talls bygning og huser verker av blant annet Picasso.

Borgen Santa Barbara ble bygget av Kartagerne 400 f. kr. og i disse flotte omgivelsene kan vi arrangere flotte middager og eventer for din gruppe.

solens land

Forslag til program:

  • Gourmettur til fots eller på elektrisk sykkel. Smak på spanske delikatesser og viner.  Det er mulig å avslutte med et kokekurs.
  • Paraglidertur over Alicante sammen med en erfaren pilot. Stig til himmels mens du nyter synet av de majestetiske fjellandskapene som omgir byen.   
  • Jeeptur til landsbyen Guadalest med fjell og festning. Smale veier og spektakulær utsikt. Svøm i krystallklart vann ved Algar fossefallene.
  • Rib-tur til øya Tabarca – eller i Katamaran med lunch om bord og bading.
  • Utflukt i åpne biler med teambuilding til Villa Joyjosa og Benidorm. Ender opp på karaokeklubb.
  • Teambuilding på stranden med aktiviteter og picnic.
  • Vinturer til områdets vingårder med lunsj og vinsmaking.
Kontakt oss