Temareiser skreddersyr gruppereiser til alle formål!

Firmaturer med skreddersydd faglig innhold, spennende seniorturer, gruppereiser for venner, hobbyklubben eller koret. Og ikke å glemme vin- og gourmetturer!  Akkurat deres reise blir skreddersydd helt etter gruppens individuelle ønsker, behov og budsjett.

Temareiser AS ble etablert i 1988 av Liv Hammersmark, og reiseselskapet har sitt utspring i Tjæreborg Buss- og Spesialreiser. Liv Ellen Nesset startet i Temareiser i 2004 etter en fartstid på hele 17 år i flyselskapet Braathens. Vi har derfor lang erfaring som turarrangør, og har meget gunstige hotell- og flyavtaler som gjør at vi kan holde lave priser.

Vi er kreative og kunnskapsrike og ønsker at kundene våre skal få oppleve noe spesielt og utenom det vanlige!

Ring oss

+ 47 23 38 33 00

Send e-post

Liv Hammersmark

Liv har en egen evne til å finne de små unike stedene og hotellene. Hun bobler over av entusiasme og har et eget øye for å se de spesielle tingene – som tilsynelatende er grå og kjedelige. Selv de mest «kjedelige» byene ser hun fra en annen vinkel – og skaper de om til en opplevelse.

Liv Ellen Nesset

Liv Ellen har reist over nesten hele verden, og lar seg spesielt inspirere av mat- og vinkultur. Hun elsker å finne nye steder og kjenne hvordan den unike pulsen dunker.

En av favorittene er å sitte på en fortauskafe og observere folk og dagliglivet, smake på den lokale vinen og ikke minst teste ut disse små perlene av restauranter man ikke finner som vanlig turist.