Kristiansand

- Norges Ibiza

Vi anbefaler Sørlandet!

I Kristiansand finner du hvite trehus, glitrende hav med tusenvis av øyer, holmer og skjær. Hvite sandstrender – ja, livet på Sørlandet handler om å «nyde».

I Kristiansand finner vi unike skjærgårdsopplevelser og spennende sosiale aktiviteter hele året rundt som setter en ekstra spiss på ditt arrangement.  

Full fart med havrafting til Lindesnes eller kosetur i Blindleia eller Ny Hellesund med kulturelle innslag og overraskelser. Musikalsk skalldyrcruise med fullriggeren Sørlandet.  Skjærgården kan oppleves hele året. Tenk å leie egen reketråler å se hvordan du tråler etter reker og kok fangsten med vår skipper på egen øy i skjærgården. Du har kanskje heller ikke opplevd å lyse etter krabber med lykt og hov og gitarstemning?  

Strandpromenaden

Langs Strandpromenaden og i sentrum ligger bystranda med fin sandstrand, badebrygge og herlig palmesus. Det er flotte muligheter for teambuilding med klatrenett, fiskeplasser, bocciabaner og badeland. På Odderøya – en tidligere marinebase midt i byen – er det idylliske turstier, den gamle kanonstillingen, små strender og fantastisk utsikt. Om sommeren er det mange konserter her.

I dyreparken kan vi ha konferansen. Unike opplevelser for bedrifter og grupper etter stengetid. I Abra Havn er det 171 leiligheter og plass til over 1000 gjester.  Hva med å lage et arrangement for firmaet ditt med familie?  Ansatte har konferanse mens familien opplever Dyreparken?

«Sabla møe gått» i Kristiansand.

Byen har et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Ikke gå glipp av en tur på fiskebrygga og nyt ferske reker fra fiskeutsalget. Det er stor konkurranse blant spisestedene, og i Markensgata finner du priser på øl og vin og mat rimeligere enn i Spania. Er dere glad i å lage mat kan vi lage et event for gruppen. Ved hjelp av erfarne kokker lærer en gøye triks og lager mat med super kvalitet.

Vil du ha en unik opplevelse serveres gourmetmåltider på en fantastisk gård utenfor byen. En nyåpnet restaurant i et utrolig lokale serverer flere retters gourmetmeny med utvalgte viner til akseptable priser.

Er du klar for 18 retters gourmetmaraton anbefales undervannsrestauranten «Under» med en stjerne i Michelinguiden.

 

By Visit Sørlandet
Det svinger om kvelden i Bakgården.

Vår bartender mikser sin signaturdrink og du møter lokale sørlendinger i et hyggelig miljø. Hva med et gin kurs eller casinokveld i unike lokaler?

Eller hva med egen konsert av fantastisk gitarist i eget unikt lokale kun for dere. Vi har også kontakt med eget salsaband som kan underholde. Musikklivet er rikt i Kristiansand – så her er det nok av artister å ta av. Nyt et godt måltid og drikke tar vi med oss.

 

Kontakt oss