familietur TIL KARDEMOMME BY 4. - 6. Juli

NOE UNIKT I VENTE!

Politimester Bastian og tante Sofie venter spent på å møte dere.  De hilser og ønsker oss alle hjertelig velkommen om bord på Kardemommebussen som skal frakte oss til Dyreparken i Kristiansand.  

Vi tar opp 3 haikere underveis – og gjett hvem det er? Jo, nemlig Kasper, Jesper og Jonatan.

Om bord i bussen serverer tante Sofie nydelige boller som hun har bakt selv .  Politimester Bastian serverer brus og røverne gjør hva de må, nemlig røver boller og brus – og det blir spetakkel.

 Håper du liker å synge.  Tante Sofie skal lære oss sangene fra «Kardemommeby» og kanskje får vi se film fra Hakkebakkeskogen?   Det blir ikke kjedelig om bord.

 Underveis stopper vi for lunsj og røverne lurer barna til å sitte sammen med dem under bordet å spise –  gjett hva som skjer når tante Sofie oppdager dette?

Ved ankomst Dyrebarken skal vi bo i sjørøverlandsbyen  Abra Havn –  som leies ut når Kaptein Sabeltann og hans menn er på tokt, eller på Safari Camp.

 Når vi kommer til Dyreparken skal vi også på togtur i Hakkebakkeskogen.  Hvem møter vi her tro?  Kan det være Baker-mester Harepus og Mikkel Rev?

Vi kan oppleve mye i parken.  Vi har billetter i 2 dager.   Og her venter spennende opplevelser!

Safari Camp
Dagen etter starter på ekte sjørøvervis

Vekking og flaggheising.

Kl. 08.00 om morgenen seiler «Den Sorte Dame» inn i Dødningskallebukta for å vekke alle syvsovere og slabbedasker. Sjørøverne går ikke i land, men er ombord i båten.  Gå ned til brygga å se og hør sjørøverne.

Opplevelser i Dyreparken på egenhånd. I tillegg til alle de fantastiske dyrene er det også masse annet gøy å gjøre i parken. Vi har bl.a. inkludert en togtur i Hakkebakkeskogen, men ellers er det fritt til å gjøre hva man vil.  Det er også duket til 30 års fest i Kardemomme by i år, så det skjer mye i parken denne sommeren.

By Visit Sørlandet

Sjørøvertokt på øya Merdø med Hummer og Kanari

Bli med på et eventyr du aldri vil glemme. Etter 2 fantastiske dager i Dyreparken er det på tide å vende nesen hjemover.   Men, vi stopper i Arendal for nye opplevelser.  Vi skal på ekte skattejakttur på øya Merdø.  I havna møter vi Hummer og Kanari som ønsker oss velkommen ombord. De hjelper på med redningsvester og har masse morsomme fortellinger om havet og sjørøverlivet.  Vi skal hjelpe til å finne den hemmelige skatten på øya!   Hummeren trenger hjelp til å lese kartet og kanskje det hjelper å synge sjørøvervisa for å finne skatten?  Servering av pølser på øya før vi vender tilbake med båt til Arendal havn.  Vi tar farvel med Hummer og Kanari.

Dato:           4. – 6. juli

I Abra Havn tilbyr vi leiligheter med henholdsvis 3, 4 eller 5 sengeplasser.

På Safari Camp tilbyr vi safaritelt med henholdsvis 4 eller 6 sengeplasser. Teltene har bad.

Priser fra – pr. voksen:  5.900,-
Priser fra – pr. barn:      5.500,-

Prisen inkluderer:

  • Buss Oslo – Dyreparken tur/retur
  • Kardemommeshow med skuespillere på bussen (utreisen)
  • Lunsj underveis (utreisen)
  • 2 netter i sjørøverbyen Abra havn eller Safari Camp
  • 2 dagers kombibillett til Dyreparken
  • 1 x Sjørøverfrokost i Abra Havn
  • Togturen til Hakkebakkeskogen.
  • Båttur og skattejakt på Merdø med Hummer og Kanari
  • Pølselunsj

Vi tar forbehold om nok antall påmeldte.

PÅMELDING eller spørsmål om turen til post@temareiser.no

Kontakt oss