Ring oss

Send e-post

Temareiser skreddersyr gruppereiser til alle formål!

Firmaturer med skreddersydd faglig innhold, spennende seniorturer, gruppereiser for venner, hobbyklubben eller koret. Og ikke å glemme vin- og gourmetturer!  Akkurat deres reise blir skreddersydd helt etter gruppens individuelle ønsker, behov og budsjett.

Temareiser AS ble etablert i 1988 av Liv Hammersmark, og reiseselskapet har sitt utspring i Tjæreborg Buss- og Spesialreiser. Liv Ellen Nesset startet i Temareiser i 2004 etter en fartstid på hele 17 år i flyselskapet Braathens. Vi har derfor lang erfaring som turarrangør, og har meget gunstige hotell- og flyavtaler som gjør at vi kan holde lave priser.

Vi er kreative og kunnskapsrike og ønsker at kundene våre skal få oppleve noe spesielt og utenom det vanlige!

Liv Hammersmark

Liv har en egen evne til å finne de små unike stedene og hotellene. Hun bobler over av entusiasme og har et eget øye for å se de spesielle tingene – som tilsynelatende er grå og kjedelige. Selv de mest «kjedelige» byene ser hun fra en annen vinkel – og skaper de om til en opplevelse.

Liv Ellen Nesset

Liv Ellen har reist over nesten hele verden, og lar seg spesielt inspirere av mat- og vinkultur. Hun elsker å finne nye steder og kjenne hvordan den unike pulsen dunker.

En av favorittene er å sitte på en fortauskafe og observere folk og dagliglivet, smake på den lokale vinen og ikke minst teste ut disse små perlene av restauranter man ikke finner som vanlig turist.