Ring oss

Send e-post

Kontakt oss

Temareiser skreddersyr gruppereiser til alle formål!

Firmaturer med skreddersydd faglig innhold, spennende seniorturer, gruppereiser for venner, hobbyklubben eller koret. Og ikke å glemme vin- og gourmetturer!  Akkurat deres reise blir skreddersydd helt etter gruppens individuelle ønsker, behov og budsjett.

Temareiser AS ble etablert i 1988 av Liv Hammersmark, og reiseselskapet har sitt utspring i Tjæreborg Buss- og Spesialreiser. Liv Ellen Nesset startet i Temareiser i 2004 etter en fartstid på hele 17 år i flyselskapet Braathens. Vi har derfor lang erfaring som turarrangør, og har meget gunstige hotell- og flyavtaler som gjør at vi kan holde lave priser.

Vi er kreative og kunnskapsrike og ønsker at kundene våre skal få oppleve noe spesielt og utenom det vanlige!

Liv Hammersmark

Liv har en egen evne til å finne de små unike stedene og hotellene. Hun bobler over av entusiasme og har et eget øye for å se de spesielle tingene – som tilsynelatende er grå og kjedelige. Selv de mest «kjedelige» byene ser hun fra en annen vinkel – og skaper de om til en opplevelse.

Liv Ellen Nesset

Liv Ellen har den administrative rollen i tillegg til å produsere gruppeturer. Med lang fartstid fra flyselskapet Braathens og nå lang og bred erfaring i Temareiser også.

Ta kontakt og vi finner den perfekte turen for din gruppe!