JUBILEUMSTUR TIL KARDEMOMME BY for familier

NOE UNIKT I VENTE

Politimester Bastian og tante Sofie venter spent på å møte dere.  De hilser og ønsker oss alle hjertelig velkommen om bord på «Kardemommebussen» som skal frakte oss til Dyreparken i Kristiansand. Vi tar opp 3 haikere underveis – og gjett hvem det er? Jo, nemlig Kasper, Jesper og Jonatan.

Ombord i bussen serverer tante Sofie nydelige boller som hun har bakt selv. Politimester Bastian serverer brus og røverne gjør hva de må, nemlig røve boller og brus – og det blir spetakkel.

Håper du liker å synge. Tante Sofie skal lære oss sangene fra «Kardemomme by» og kanskje får vi se film fra Hakkebakkeskogen?  En av røverne er fantastisk flink til å lage figurer av ballonger. Det blir ikke kjedelig om bord.

Underveis stopper vi for lunsj og røverne lurer barna til å sitte sammen med dem under bordet for å spise… Gjett hva som skjer når tante Sofie oppdager dette?

Når vi kommer til Dyreparken skal vi også på togtur i Hakkebakkeskogen.  Hvem møter vi her tro?  Kan det være Baker-mester Harepus og Mikkel Rev?

Vi kan oppleve mye i parken.  Vi har billetter i 2 dager.   Og her venter spennende opplevelser!  

Dyreparkens Safaricamp
Vi ankommer Dyreparken og skal bo i unike safaritelt i riktige omgivelser. Slipp inn i parken via egen VIP-inngang og nyt kveldene på terrassen. Telttur blir aldri det samme igjen!

Teltene finnes i ulike størrelser, 2-seng, 4-sengs uten bad, 4-sengs med bad og 6-sengs telt. Enkelte har også «sjøutsikt» over Grashavet.   I safariteltet har en familie alt man trenger, pluss litt til: minikjøkken, to separate soverom og stor terrasse.  Dobbeltseng og køyeseng. Telt med og uten eget bad.

Opplevelser i Dyreparken på egenhånd. Inngangsbillett for 2 dager er inkludert.
Felles Sjørøvermiddag med pizza kl. 19.00 på ankomstdagen.

Dagen etter starter på ekte sjørøvervis

Flaggheising.

Kl. 08.00 om morgenen seiler «Den Sorte Dame» inn i Dødningskallebukta i Abra havn for å vekke alle syvsovere og slabbedasker. Sjørøverne går ikke i land, men er ombord i båten.  Gå ned til brygga å se og hør sjørøverne.

Opplevelser i Dyreparken på egenhånd. I tillegg til alle de fantastiske dyrene er det også masse annet gøy å gjøre i parken. Vi har bl.a. inkludert en togtur i Hakkebakkeskogen, men ellers er det fritt til å gjøre hva man vil.  Det er også duket til 30 års fest i Kardemomme by i år, så det skjer mye i parken denne sommeren.

By Visit Sørlandet

Sjørøvertokt på øya Merdø med Hummer og Kanari

Bli med på et eventyr du aldri vil glemme. Etter 2 fantastiske dager i Dyreparken er det på tide å vende nesen hjemover.   Men, vi stopper i Arendal for nye opplevelser.  Vi skal på ekte skattejakttur på øya Merdø.  I havna møter vi Hummer og Kanari som ønsker oss velkommen ombord. De hjelper på med redningsvester og har masse morsomme fortellinger om havet og sjørøverlivet.  Vi skal hjelpe til å finne den hemmelige skatten på øya!   Hummeren trenger hjelp til å lese kartet og kanskje det hjelper å synge sjørøvervisa for å finne skatten?  Servering av pølser på øya før vi vender tilbake med båt til Arendal havn.  Vi tar farvel med Hummer og Kanari og bussen venter.  Kanskje blir det lov til å se noen filmer ombord før vi ankommer Oslo.

Datoer:           15 – 17.juli og 4 – 6.august 2021

Prisene er basert på at det bor 2 voksne og 2 barn.

Safaritelt i Dyreparken, 15 – 17.juli

Pris pr. voksen:            uten bad fra kr. 5.895,-          med bad fra kr. 6.200,-

Pris pr. barn:               uten bad fra kr. 4.485,-           med bad fra kr. 4.600,-

Safaritelt i Dyreparken, 4 – 6.august

Pris pr. voksen:            uten bad fra kr. 5.570,-          med bad fra kr. 5.750,-

Pris pr. barn:               uten bad fra kr. 4325,-            med bad fra kr. 4.410,-

Et tillegg om det bor færre – be om pris.

Prisen inkluderer:

  • Buss tur/retur fra Oslo til Kristiansand
  • Kardemommeshow om bord på bussen
  • Lunsj underveis
  • 2 netter i Safaritelt
  • Sjørøvermiddag med pizza (i Abra havn)
  • 2 dagers kombibillett til Dyreparken
  • Togturen til Hakkebakkeskogen.
  • Båttur og skattejakt på Merdø med Hummer og Kanari
  • Pølselunsj på Merdø

Vi tar forbehold om nok antall påmeldte.

Bussturen og oppholdet i Dyreparken er Corona tilpasset. 

PÅMELDING og spørsmål om turen til post@temareiser.no