Amalfikysten

Italienerne selv mener at Amalfikysten er et mesterverk skapt av Gud. Det er en av verdens desidert vakreste kyststrekning med uslåelig utsikt. De pastellfargede husene som klamrer seg fast til de bratte klippene som stuper ned i Middelhavet, har inspirert kunstnere i alle tider.

Her ligger små romantiske byer som Positano og Amalfi som perler på en snor – alle med sitt eget spesielle preg.

Vi finner også Sorrento – en skjønnhet og en fargepalett som har inspirert, og som fortsatt inspirerer store kunstnere. Vår egen Henrik Ibsen tilbrakte mye tid her, og fullførte bl.a. «Peer Gynt» og «Gjengangere». Området er også kjent for sitt gode kjøkken og har en stor dose sjarm. Lukten av sitroner, appelsiner, blomster, og ikke minst duften av det italienske kjøkken med ferske, lokale råvarer, er ikke noe man kan gjenskape. Og hva med en «gelato» eller to, italiensk iskrem er vår favoritt!

et mesterverk av gud

aktiv ferie

Finn frem turskoene!

Finn frem turskoene og bli med på en litt aktiv ferie. Vi har en fantastisk guide som tar dere med på de gamle stiene opp til fjelltoppene og ned til kystens klipper og små strender. Eller hva med å dra på spennende utflukter til Napoli, Sorrento, Amalfi, Positano, Ravello, Capri og Pompei?   

Agerola ligger en kort kjøretur fra alle disse steder.  Midt i en grønn dal, omkranset av fjelltopper som ruver 1400 meter over havet finner vi vakre Ageroa. Fantastisk utsikt over Salernobukten og Amalfikysten. Landskapet er så vakkert at en nesten mister pusten.  Her finner vi bondegårder, kastanjetrær, dype kløfter og blått hav.

Kan kombineres med f.eks. tur til Capri.

Turen kan skreddersys!

  • Vandring til fjells og lunsj i det grønne.
  • Sykkelturer; vanlig eller elektriske med besøk på vingårder og lunsj i det grønne.
  • Vin, oliven og matlagning på en vingård for pastaelskere.
  • Båtturer til Capri med aktiviteter 
  • Historisk utflukt til Pompei med oppgaver.
Kontakt oss