Antwerpen

Kul som en storby, liten som en landsby.

Antwerpen er Belgias nest største by, og den absolutt kuleste i landet. Et rikt kulturliv, en blomstrende moteindustri og et enormt tilbud av kvalitets-kaféer og restauranter er noen av suksessfaktorene som gjør at Antwerpen har blitt et attraktivt reisemål.

Folk kommer helt fra Paris for å shoppe i trendy Antwerpen. Beliggende kun 33 minutter fra flyplassen i Brüssel. Pittoresk med flotte fasader i flamsk renessansestil. Det er en smeltedigel av ulike kulturer, en fantastisk vakker gammel bydel.  Kunst fra ulike århundrer og design på verdensnivå. Internasjonale restauranter og moderne museer.  Rikt natteliv og bydeler som Diamond district, Gamlebyen, Det Jødiske kvarter, China Town, Het

kulest i landet

Forslag til aktiviteter:

Guidet gourmettur:

Vi spiser oss rundt i den gamle bydelen. I løpet av en 3-timers mat-tur ser vi de fantastiske severdigheter samtidig som vår gourmetguide har lagt inn stopp for prøvesmaking av lokale, typiske belgiske produkter som vafler, pommes frites med diverse sauser, øl-typer, sjokolade etc.

Øltur:

Vi opplever Antwerpen med sin 1600-årige historie, samtidig som vi på vår runde skal besøke noen av byens mest berømte puber for å prøvesmake på den berømte ølen.

Utforsk Antwerpen på sykkel:

Vi kjører gjennom Antwerpens gamle gater med guide og oppdager ulike distrikter, den gamle havnen og det historiske sentrum.

Kontakt oss