Berlin

– spennende og inspirerende

Berlin fremstår i dag som en moderne storby med et historisk sus.

 Berlin har etter murens fall igjen blitt en av de mest spennende stor-byene i Europa. Byen er tilbake som hovedstad i Tyskland, og i løpet av de siste årene er det brukt mangfoldige milliarder på oppussing av hovedstaden.

Hippe berlinere og kresne turister kjeder seg sjelden i denne nyskapende byen. Spaser gatelangs og stikk innom en av de mange spennende museene eller butikker. Ta deg en kaffe eller en øl på en av de mange brune pubene. Eller dans hele natten lang på en av de mange nattklubber. Et rikt utvalg av restauranter – alt fra det ypperste innen gourmetmat til små og lokale vertshus, trendy kafeer og barer.  Et ypperlig reisemål for en firmatur.

kjente severdigheter på en morsom måte

Beer bikes, segway eller trabant? 

Se de mest kjente severdigheter på en morsom måte. Vi ender utflukten på et ølbryggeri for prøvesmaking og god lunsj. På ølsykkelen sykler vi opptil 16 personer og vi forsyner oss av øl fra øltønnen underveis.

Forslag til program for grupper.

  • Luftballongtur over Berlin.
  • Monsterkabinett tur. Spennende og uventede opplevelser venter deg.
  • Lunsj i Berlin TV-Tower eller spis middag på den spesielle restauranten der alle servitører er blinde og gjestene spiser i bekmørke.