Bristol art & Medical Spa

Helsereiser

Til Bristol Art og Spa hotell kan du reise for behandling av reumatisme, fibromyalgi, osteoporose eller andre leddlidelser.

Men, det er et fantastisk sted også for kun spa og velvære.  Alle som har passert 60 år har litt plager med stive muskler, rygg etc. Det er deilig å få behandlinger som er tilpasset hver enkelt person.

Du bor i luksuriøse omgivelser, og under oppholdet er det også anledning til å gå turer i den nydelige parken med merkede stier både for vandring og sykling.

Spa og velvære

Busko-Zdroj

Stedet ligger i Busko-Zdroj – et av de mest kjente og største spasenterne i Polen. Det benyttes svovel i behandlingen. Svovelkildene her er regnet som de beste i Europa grunnet kvaliteten på svovelet.

Byen er ikke stor, men du finner en rekke butikker og andre restauranter som arrangerer dans om kvelden.

Du bor luksuriøst og får behandlinger av topp kvalitet til en rimelig penge. Du kan kose deg i den stilige kafeen på formiddagen og i den hyggelige bibliotekbaren på ettermiddagen og kvelden. I helgene arrangeres underholdning med konserter og musikk.  Den koselige restauranten serverer meget god mat og vin.  

Du kan velge varighet på oppholdet selv – en helg – eller på ukesbasis hvis ønskelig – etter behov.

Lege og behandlinger

Første møtet er med doktor. Det blir 3 eller 4 behandlinger hver dag. Tilrettelagt for deg sammen med legen. Det er fysioterapi, diverse massasjer, lysterapi, elektroterapi, magnetfeltterapi og diverse medisinske bad med sulfat eller karbonsyrebad.  Bevegelsesterapi sammen med fysioterapeut.

Det flotte svømmebassenget er oppvarmet og renset med «nanosilver», og det arrangeres vanngymnastikk hver dag.  Ubegrenset tilgang til fire typer saunaer og jacuzzi og treningsrom.

Føl deg som et nytt menneske

Du vil føle deg som et nytt menneske etter oppholdet her.  Passer for alle. Har du plager med reumatisme, fibromyalgi, osteoporose, psoriasis eller andre leddplager er dette rette stedet å reise til. De kommer fra hele Polen for å få behandling her på de statlige sanatoriene.

 Er du en del av en vennegjeng eller damer på tur som søker vekk fra stresset og vil ha spa- og velværeopplevelser – er dette det rette sted å reise til.

damer på tur?

Spa- og velværeopplevelser

Vi skreddersyr opplegg – dette gjelder for alle og kan være fra 2 til 50 personer. Men, vil du være med på vår gruppereise i juni og september måned har vi med egen guide som snakker polsk og norsk – og du er hjertelig velkommen. Ta kontakt med oss for tilbud.

Stedet kan også kombineres med spennende Krakow.

Det går direktefly fra Gardermoen, Torp, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Basispakke: Halvpensjon og 3 behandlinger pr. dag.

Priser fra kr. 4895 pr. person i dobbeltrom for 4 netter.

Kr.  6.995 pr. person i dobbeltrom for 7 netter.

Ca. kr.  12.800 pr. person i dobbeltrom for 14 netter.

Optimal pakke: Fullpensjon og 4 behandlinger pr. dag:

Priser fra kr. 5.780 pr. person i dobbeltrom for 4 netter.  Kr. 8.995 pr. person i dobbeltrom for 7 netter og kr. 16.800 pr. person i dobbeltrom for 14 netter.

Tillegg for enkeltrom kr. 280 pr. dag. Flyprisen og transfer kommer i tillegg. Flybilletter ca. 1200 NOK tur/retur og transfer – pris avhengig av hvor mange dere er.

Vi har en gruppetur på 8 dager/7 netter med norsk- og polsktalende guide med avgang 2. juni 2020 og 22. september 2020.

Ta kontakt for påmelding eller mer informasjon.

Kontakt oss