Argentina

Buenos Aires – «The Paris of Latin America»!

Argentina er ikke bare tango, pampas og militærdiktatur!

Det er så mye mer – en smeltedigel av folkeslag, hele verden har befolket landet fordi grunnloven sier at alle som ønsker det og har gode hensikter er velkommen til å bosette seg i landet.

Argentina har et rikt kulturliv, og er et land med store menneskelige ressurser. Argentinere har skilt seg ut som enere i fotball, tennis, som vitenskapsmenn, forfattere og musikere.

Vi har lyst til å vise dere det elegante Buenos Aires. All den flotte arkitekturen, kunsten og det rike kulturlivet, den store variasjonen av forretninger på linje med det som finnes i andre verdensbyer. En rekke antikviteter stilles nå ut til salgs med butikker på rad og rekke hvor man kan boltre seg i det beste argentinere tok med seg fra Europa mot slutten av 1800-tallet. Argentinere er nemlig svært opptatt av sitt opphav og for svært mange er det Europa.

Buenos Aires er en storby hvor man kan gå gatelangs, shoppe, stoppe opp ved en fortauskafé, sette seg ned og nyte folkelivet.

kultur, arkitektur og kunst

Muligheter / idèer til program:

Her skorter det ikke på kule barer, restauranter og nattklubber…

Besøk det bohemiske jødedistriktet eller hva med en pubcrawl til de mange Ruin Bars? Hva med et Spa-besøk eller ta en tur med egen russisk Jeep eller tanks? Bli med på tur på segway eller med de morsomme beer bikes rundt i byen.

Vi tilbyr et unikt program og vakre boutiquehoteller til en god pris.  Her får du virkelig valuta for pengene!

Forslag til program for grupper.

Kanskje dere har lyst til å lære og danse tango?

  • Sightseeing i egen buss og engelsktalende guide med besøk til de viktigste steder i byen.
  • Antikvitetsmarked
  • Lær deg tango i Buenos Aires tangostrøk.
  • Opplev den ekte argentinske pampaen, nyte en typisk argentinsk ”asado” grill med alt som hører til, med kjøtt, pølser, salater, desserter, drikke inkludert, omvisning og informasjon om driften.
  • Opplev ekte gatetango og et yrende folkeliv.
  • Catamaran i deltaene.

Mulighetene er mange:

Buenos Aires kan kombineres med både med Brasil, fossefallene i Iguaz eller eventuelt vinland.

Kontakt oss